Städer och orter

Områden vi monterar i

Våra solskyddsmontörer utgår ifrån Borås och utför montage på daglig basis inom Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Med Borås som utgångspunkt så rör vi oss västerut mot Bollebygd och hela vägen till Göteborg. Kikar vi österut så rör vi oss mot Ulricehamn och ibland hela vägen till Jönköping om det skulle behövas. Söderut kan det röra sig om Kinna, Skene eller Tranemo. Norrut hittar vi Vårgårda, Herrljunga eller Alingsås inom rimliga avstånd. Självklart kan vi anta utmaningar i specifika fall även på längre håll också, men hör gärna av er vid behov. 7H har egna solskyddsmontörer som även har behörighet för el, vilket sparar både tid och pengar för dig när motoriserade solskydd ska kopplas in. Vi monterar solskydd både invändigt och utvändigt.


Områden vi monterar större projekt i

När det gäller solskyddsmontering till lite större projekt är vi givetvis flexibla och flyttbara. Det spelar egentligen ingen roll var i Sverige det gäller. Är projektet tillräckligt intressant så är vi på plats oavsett vart i landet. 7H säljer, levererar, monterar och installerar. Vi erbjuder ett fullskaligt produktsortiment inom solskydd och är gärna med genom hela processen.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.