Solskydd i

Hökerum 1

Markiser och solskydd i Hökerum

Här på sajten erbjuds svensktillverkade och måttanpassade markiser och andra solskydd. 7H erbjuder även hjälp med rådgivning, mätning och montering med inkoppling av motoriserade solskydd till privatpersoner och offentliga miljöer i Hökerum.

Hos oss får du personlig hjälp med montage via egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket underlättar när motoriserade markiser ska kopplas in. Oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser till utemiljön, eller rullgardiner, lamellgardiner eller trendiga plisségardiner för innemiljön så täcker vi de flestas behov. Vi har ett fullskaligt sortiment för ute och innemiljö till både privatpersoner och offentliga sektorn. Hör av er om intresse finns.

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med hemtrevliga gardinlängder. Gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och hållbara tyger.

Köp markiser & solskydd i Hökerum

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.