Träpersienner

Träpersienner levererar en exklusiv och samtidigt naturlig, varm och harmonisk känsla i hemmet. Kan användas både i fönster, praktisk avskärmning eller framhäva som en exklusiv inredningsdetalj. Vid traditionell montering i fönster så är det vanligast att de monteras på fönsterkarmen eller i nisch. Vill man framhäva träpersiennen mer som en inredningsdetalj i det moderna hemmet så är det trendigt att låta lamellerna flyta längs med innerväggen.

Från: 11990kr

TRÄPERSIENN

En exklusiv persienn

Träpersiennen skapar en exklusiv och samtidigt naturlig känsla. Den erbjuder en flexibel avskärmning med lameller som enkelt vickas ner eller upp, beroende på hur mycket du vill skärma av. Lamellerna i persiennen är 50 mm breda och stegsnöret som binder lamellerna samman går att få i extra brett utförande som tillval.

TRE BRA ANLEDNINGAR ATT MOTORISERA INVÄNDIGT SOLSKYDD

Sensorer som kontrollerar solskyddet

När ditt invändiga solskydd kopplats till en solsensor styrs dina persienner eller gardiner automatiskt. När solen kommer fram tar solskyddet över. Det skapar ett bättre inomhusklimat samtidigt som det skyddar golv och inredning mot solstrålar. Även när du inte är hemma. Med motoriserade solskydd får du ett energisnålare hem.

Motoriserade solskydd ger dig frihet

Njut av enkelheten som motoriserade persienner och gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du krångel. Avancerad trådlösa teknik som hör till nästa generation och underlättar en enkel vardag med tillgängliga lösningar för ett bekvämt hem. Trådlöst med uppladdningsbara batterier gör det enkelt och bekvämt. Frihet i hemmet!

Ger dig kontroll från din telefon

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i telefonen eller surfplattan. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Manövrering av träpersienn.

Upp- och nedhissning sker med hjälp av högkvalitativa linor. Persiennen frigörs genom att man för linorna mot centrum på persiennen, sträcker dem och därefter försiktigt släpper efter. För att låsa persiennen i önskat läge återförs linorna till en vertikal position, görs med hjälp av en linmanövrerad växel. Genom att dra i en av de två linorna så skevas lamellerna. Som tillval kan persiennen manövreras med en ändlös lina, vilket betyder att skevning av lamellerna samt upp- och nedhissning av persiennen sköts via en och samma lina. Persienner kan även fås motoriserade med styrning via fjärrkontroll eller kopplade till ditt smarta hem där röststyrning eller styrning via telefon och surfplatta erbjuds. 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi på 7H hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till installation av ditt utvändiga eller invändiga solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.