Höj och sänkbara glasräcken

Gör din uteservering, altan, balkong eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med ett tryck skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kyliga höstkvällar. Glasräckets stilrena siluett är sprungen ur kombinationen glas, aluminium och limningstekniken structural glazing – vilket innebär att glaset limmas direkt på aluminiumprofilerna. Denna kombination skapar ett glasräcke med minimalistiskt uttryck där glasets transparens är i fokus. Kontakta gärna oss för ytterligare information och offert vid intresse av glasräcke.

Sitt i lä med höj och sänkbart glasräcke

Höj- och sänkbart glasräcke som i upphöjt läge fungerar som ett vindskydd.  Finns för både markplan, balkong och för placering innanför befintligt glasräcke. Perfekt till restauranger och offentliga uteserveringar där man prioriterar gästen, men lämpar sig lika väl till hemmet. Vid nedsänkt läge trycker du till så åker ovandelen upp. Enkelt och smidigt. Kontakta oss vid intresse. 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och eventuell installation. Varje beställning är unik och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med uppsättning eller eventuell montering, samt inkoppling av elstyrda produkter om behov finns. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.