Balkongmarkiser

En balkongmarkis kan vara en väldigt bra investering, både vad gäller ekonomiskt och välmående. Skiner solen rätt in i vardagsrummet och temperaturen ökar så kan en balkongmarkis vara lösningen. Med en balkongmarkis kan du sänka gradantalet med flera grader i lägenheten. Glöm heller inte att den skuggar din uteplats på ett effektivt sätt som gör att du oftare kan sitta på din balkong.

Balkongmarkiser 1
Med frakt. Fr: 6 400:-

BALBOA

En elegant och kompakt markis avsedd för balkonger

Balboa är en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Markisen monteras enkelt med stödben, som fästs mellan golv och tak, utan hål i fasaden. Fallarmar med justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Grundpriset avser bandreglage. Som tillval finns vev eller motor.
Armutfall: 60-100 cm. Maxbredd: 4,5 m

Balkongmarkiser 2
Med frakt. Fr: 6 460:-

ROBUSTA

Kraftig fönster- och balkongmarkis för särskilt utsatta lägen

Robusta har extra kraftiga fallarmar och justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Denna modell manövreras med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatiska styrningar som tex fjärrkontroll, app-styrning eller sol- och vindautomatik. 
Armutfall: 60-120 cm. Maxbredd: 700 cm.

Tre bra anledningar att köpa balkongmarkis med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera din markis

Motoriserade markiser kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker markisen tillbaka automatiskt. Tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Fönstermarkiser som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Med motoriserade system där markisen körs in i sin kassett förhindrar också vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under längre tid om detta sköts automatiskt.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera markisen direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

En balkongmarkis som gör skillnad.

Ta vara på din tid ute på balkongen. Med en balkongmarkis håller du borta den varma solen och ger dig en behagligare stund när solen ligger på. Markisen stoppar även värmen effektivt från att tränga in i lägenheten när solen ligger på som värst. 

Balkongmarkisen Balboa är en kompakt fallarmsmarkis speciellt utvecklad för inbyggda balkonger. Balboa monteras enkelt med stödben, som fästs mellan golv och tak, utan hål i fasaden. Den extra kraftiga fönstermarkisen Robusta är också ett bra alternativ för balkongen om man vill takmontera markisen.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.