Sidomarkis som insynsskydd

En sidomarkis kan vara lösningen du letat efter. Med en smidig och lättmanövrerad sidomarkis kan du snabbt och enkelt få insyn och- eller vindskydd. Sidomarkisen fungerar också bra som komplement för att skapa en starkare rumskänsla till din terrassmarkis.

Med frakt. Fr: 4 110:-

SIDOS

Skärmar av och ger en ombonad känsla

Sidos är en sidomarkis som kommer perfekt till användning när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Markisen monteras enkelt på terrasser, uteplatser och balkonger. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla. Finns endast i standardhöjder 120 – 140 – 160cm. Golvmonterad stolpe med fotfäste för snabbkoppling ingår.

Med frakt. Fr: 10990:-

MICRO 700

Skärmar av och ger en ombonad känsla

Micro 700 är en sidomarkis som kommer perfekt till användning när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Markisen monteras enkelt på terrasser, uteplatser och balkonger. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla. Golvmonterad stolpe ingår.
Minimihöjd = 116cm. Maxhöjd = 250cm. Leveranstid 4-5 veckor.

Sidomarkis som skapar rumskänsla.

En sidomarkis kan vara lösningen du letat efter. Med en smidig och lättmanövrerad sidomarkis kan du snabbt och enkelt få insyn och- eller vindskydd. Alternativt kanske du bara vill komplettera din terrassmarkis med en sidomarkis för att skapa en starkare rumskänsla? Oavsett anledning så har en sidomarkis en bra funktion.

När det gäller sidomarkisens väv så ligger den väl skyddad i kassettlådan när den inte används och den golvmonterade stolpen kan plockas bort när markisen är inkörd. Markisen manövreras genom ett draghandtag som låses fast i en golvmonterad stolpe. Om man inte vill ha golvstolpen på plats hela tiden, finns det ett snabbfäste för att enkelt kunna ta bort och sätta dit stolpen.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi på 7H hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till installation av ditt utvändiga eller invändiga solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.