Solskyddsgardiner

Moderna invändiga solskydd ger hemmet eller arbetsplatsen både elegans och funktion. Välj mellan plisségardin, duettegardin, lamellgardin eller den klassiska rullgardinen. Oavsett vad du fastnar för så kan du få en personlig prägel på din valda solskyddsgardin. Det finns många val av både färg, mönster och funktion. Gardinerna tillverkas helt efter ditt tycke och smak. Allt går dessutom att få motoriserat för en lyxig användning.

Plisségardiner

En plisségardin är en blandning mellan persienner och gardiner. Kan med fördel användas som skydd mot sol utan att man för den sakens skull offrar på stil och utseende. En plisségardin är trendigt och en väldigt snygg inredningsdetalj. Dessutom hjälper de till att hålla värmen inomhus under vinterhalvåret och värmen ute under sommarhalvåret tack vare Topar-beläggningen. Plisségardiner i alla dess former kan motoriseras.

Dubbelvävd plissé

Duette® har ett honungskakemönster vilket ger dem flera unika egenskaper. Bland annat ljuddämpande och väldigt energieffektiva. Duette® tillverkas efter beställning och kan levereras i en rad olika färger, stilar och storlekar. Kan även fås motoriserade med fjärrkontroll för smidig användning och lyxig känsla. Vill man ha det ännu exklusivare och lyxigare kan man även koppla gardinen till ditt smarta hem där styrning kan ske via telefon och surfplatta, eller via röststyrning.

Lamellgardiner

Lamellgardiner ger dig stora valmöjligheter. En lamellgardin är en modernare variant av vertikalgardin som ger hemmet eller kontoret det där perfekt välkomnande valet mellan ljusinsläpp och avskärmning på ett effektivt sätt. Lamellgardinerna finns i olika bredder på lameller för mindre eller större ytor och fönster, samt i en rad olika färger och strukturer. Du kan även välja mer eller mindre ljusinsläpp beroende på val av vävens transparens.

Rullgardiner

Rullgardinen är något som funnits med länge, i många olika skepnader. Väldigt funktionell och smidig produkt som passar de flesta fönster. En rullgardin går att anpassa efter behov och funktion. Finns i olika utförande med olika manövreringsalternativ.

Effektgardiner

En effektgardin är en kombination av rullgardin och persienn. Det är i grunden en rullgardin fast med ställbara lägen som gör att du får persiennens effekt. Alla lägen i gardinens väv regleras stegvis och du kan få den antingen med kulkedja eller motor. Det du får inredningsmässigt av effektgardinen är en modern design av ett klassiskt format. En gardin som passar lika bra i den moderna arkitektvillan som i det gamla torpet.

Vävprover till invändiga gardiner

Att köpa invändiga solskydd är inte bara estetiskt vackert, det är naturligtvis även bra för ditt inomhusklimat och skyddar samtidigt inredningen från starkt solljus. Solskyddsvävens kvalitet, färg och mönster är så klart viktigt i ditt val. Här på 7H kan vi tillsammans med vår leverantör Sandatex erbjuda upp till fem gratis vävprover som skickas hem med posten. Allt för att underlätta inför ditt köp av gardiner.

Tre bra anledningar att köpa solskyddsgardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. Batteridriven motor ger dig frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. En tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller telefon ger dig frihet i hemmet!

2. Sensorer kontrollerar solskyddet

Om du kopplar ditt invändiga solskydd till en solsensor styrs dina persienner eller gardiner automatiskt. När solen kommer fram tar solskyddet över automatiskt. Det skapar ett bättre inomhusklimat samtidigt som det skyddar golv och inredning mot solstrålar. Även när du inte är hemma. Och med motoriserade solskydd får du ett energisnålare hem.

3. Ger dig kontroll från din telefon

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i telefonen eller surfplattan. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.