Dubbelvävd plissé

En dubbelvävd plissé är en plissé med dubbla vävar som har ett honungskakemönster vilket ger den flera unika egenskaper. Bland annat ljuddämpande och väldigt energieffektiva. dubbelvävd plisse tillverkas efter beställning och kan levereras i en rad olika färger, stilar och storlekar. Dessutom är den flexibel och enkel i sin installation. Kan även fås motoriserade med fjärrkontroll för extra smidig och lyxig användning. Hos oss kan du klicka hem dina skräddarsydda gardiner tryggt och säkert på bara några minuter. Här på sajten presenteras utvalda produkter, hittar du inte vad du söker så kontakta oss för offert.
Duette® är en plisségardin med dubbelväv, vill du ha enkelväv så väljer du plisségardin i menyn.

Välj modell och bygg din skräddarsydda dubbelvävda plissé på några minuter

I nästa steg skapar du enkelt din dubbelvävda plissé genom att välja modell, väv, fylla i önskade mått och avslutar med några mindre val innan du slutför ditt köp. Din dubbelvävda plisse tillverkas sedan efter önskemål och du kan tryggt och säkert betala via faktura efter du fått hem din vara.

Pris med frakt - Fr. 1345:-

DUBBELVÄVD PLISSÈ

MANÖVRERING MED HANDTAG, SIDOREGLAGE ELLER TRÅDLÖS MOTOR

Frihängande dubbelvävd plissé som manövreras med antingen handtag, sidoreglage eller en tyst trådlös motor. Erbjuds i en mängd olika färger och mörkläggande varianter. Finns också textilier som effektivt skyddar extra mot ljud, värme och solljus.
Barnsäkerhet ingår. Maxbredd: 2000 mm. Maxhöjd: 2500 mm.

Tre bra anledningar att köpa Duette® gardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Du investerar i ditt egna välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att hitta bekväma lösningar för en bättre harmoni i vår annars stressiga vardag är inte fel. Motoriserade solskydd skänker harmoni!

En dubbelvävd plissé är lika elegant som det är energismart.

Duette® gardin ger en exklusiv känsla då inga synliga hål eller linor finns. Det är dessutom ett energismart val av solskydd. På liknande vis som markiser håller ute värmen under somrarna så har solskydden inomhus fina egenskaper med att stänga ute kylan och istället behålla värmen på insidan. Plissen’s väv har isolerande och ljusblockerande egenskaper som skapar ett behagligare inomhusklimat såväl hemma som på arbetsplatsen.

Vill man ha det extra lyxigt och behagligt kan man även välja en modell med en tyst motor som drivs av ett uppladdningsbart batteri. Väldigt smidigt då det inte kräver installation av behörig elektriker. En motordriven gardin styr du vanligtvis via fjärrkontroll, detta gäller även vid köp av gardiner med batteridriven motor. Köper du till Somfys Connexoon här hos oss kan du dessutom styra dina batteridrivna gardiner direkt i din telefon eller surfplatta via en App. Väldigt smidigt, roligt och lyxigt.

Duette® är namnet på den plisségardin med dubbelväv från Hunter Douglas som vi säljer. Nästan samtliga av våra modeller kan fås i antingen enkel eller dubbelväv. Här på sajten har vi valt att dela upp det mellan enkelväv och dubbelväv i förhoppning om att det ska bli enklare och tydligare för dig när du gör ditt val. Enkelväv fortsätter vi kalla plisségardin, och de dubbelvävar som vi säljer heter Duette®. Vill du köpa plissé med enkelväv så finner du det under plisségardin här på sajten. Länken nedan tar dig dit.

DUETTE® är ett registrerad varumärke för Hunter Douglas Industries Switzerland GmbH

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.