Korgmarkiser

Är du på jakt efter att ge din fastighet ett ansiktslyft och en personlig karaktär? Isåfall lämpar sig korgmarkisen ypperligt. Korgmarkisens utformning fångar sol och ljus på ett magiskt sätt. Klassiskt, elegant och unikt. Vår korgmarkis, Sienna, lämpar sig för såväl  bostadshus som restauranger, butiker, hotell och kontor. Nedan hittar ni en utgångsmodell, välj den och bygg vidare på önskad modell. Önskar ni andra val så kontakta oss för offert, och har ni frågor innan beställning kan ni alltid höra av er.

Med frakt. Fr: 8 520:-

SIENNA

EN KRAFTIG OCH FLEXIBEL KORGMARKIS

Sienna går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig eller invändig lina. Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Antal bågar vid utfall: Utfall 70-90cm = 4 bågar. Utfall 100-120cm = 5 bågar. Utfall 140-160cm = 6 bågar. Utfall 180-200cm = 7 bågar.

Tre bra anledningar att köpa korgmarkis med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera din markis

Motoriserade markiser kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din terrassmarkis ut. När det börjar blåsa åker den tillbaka automatiskt. Tryggt och bekvämt. Med en automatisk terrassmarkis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Terrassmarkiser som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Det finns också motoriserade system där markisen körs in helt i sin förseglade kassett vilket förhindrar vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under lång tid.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera markisen direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

En korgmarkis säger mer än tusen ord.

Vill du göra den redan personliga och lyxiga korgmarkisen ännu personligare och lyxigare? Korgmarkisen lämpar sig väl för att trycka text eller logotyp för att framhäva något personligt. Ett tips är att belysa markisen så budskapet framhävs lite extra på kvällstid. Korgmarkisen går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig eller invändig lina.

Som tillval finns utvändig eller invändig manövrering med motor. Markis med motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi på 7H hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till installation av ditt utvändiga eller invändiga solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.