Fristående dubbelmarkis

Markiser som inte sitter i direkt anslutning med fastigheten kan ha många bra användningsområden. En fristående dubbelmarkis lämpar sig väl för såväl villaträdgården som restaruangens uteservering eller förskolans lekplats. Skulle du vara sugen på solskydd över poolen så fungerar den alldeles utmärkt där också. Två kraftiga vikarmsmarkiser i en och samma kassett ger dig en flexibel men kraftig fristående markis. Manövreras med vev eller motor. Motorn kan givetvis kompletteras med automatisk styrning.

Pris med frakt. Fr: 55 340:-

DUOX

Flexibel och kraftig dubbelmarkis

Duox är två kraftiga vikarmsmarkiser i en och samma kassett. Denna dubbelmarkis lämpar sig för såväl stora villaterrasser och trädgårdar som för uteserveringar eller lekplatser. Markiserna ligger skyddade i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind.

Tre bra anledningar att köpa dubbelmarkis med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera din markis

Motoriserade markiser kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker den tillbaka automatiskt. Tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem eller uterum.

2. Automatiken skyddar komponenter

Markiser utomhus som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Med motoriserade system där markisen körs in i sin kassett förhindrar också vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under längre tid om detta sköts automatiskt.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera markisen direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Fristående markis som tillverkas efter dina behov

En fristående markis utan gränser. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen. Den kraftiga konstruktionen med dubbla vikarmsmarkiser i en och samma kassett passar såväl för stora trädgårdar som villaterrassen eller uteserveringen. Denna fristående markis är en större solskyddslösning som monteras helt fritt från fasaden. Perfekt för dig som vill skapa ett extra rum på trädgården eller skydd över sandlådan. Eller varför inte skydd över poolen? Möjligheterna är många. Fristående markiser kan även kombineras med glas eller sidomarkiser för att skapa ännu mer rumskänsla.

Manövrering med vev eller motor. Motorn kan kompletteras med automatisk styrning, till exempel fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Markisen kan monteras antingen ovanpå eller som ingjutning. Markisdukar kan väljas från breda kollektioner med färg och mönster som passar dina behov.

Passar inte en fristående markis så kan du läsa mer om den klassiska vägghängda eller takhängda terrassmarkisen via länken nedan. Vi har både öppna markiser, markiser i halvkassett eller markiser som omfamns helt i sin kassett. 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.