Rullgardiner

Rullgardinen är något som funnits med länge, och i många olika skepnader. Väldigt funktionell och smidig produkt som passar de flesta fönster. En rullgardin går att anpassa efter behov och funktion. Finns i en mängd tyger och mönster samt olika utförande med flera manövreringsalternativ. Det gör rullgardinen till ett väldigt modernt och stilfullt inredningsobjekt som skapar balans och harmoni. Här på sajten presenterar vi ett urval i tre olika grundstorlekar som vi tror passar. Small för det lilla, medium för det mellanstora och large för det stora fönstret. Önskar ni andra val så kontakta oss för offert.

Välj modell och bygg din skräddarsydda rullgardin på några minuter

Efter du gjort ditt val av önskad modell så skapar du enkelt din rullgardin genom att välja väv, fylla i önskade mått och sedan avsluta med några ytterligare val innan du slutför ditt köp. Din rullgardin tillverkas efter önskemålen och du kan tryggt betala via faktura efter du fått hem din vara.

Pris med frakt - Fr. 991:-

RULLGARDIN

FÖR DET LILLA, MELLANSTORA OCH STORA FÖNSTRET

Rullgardin i Small, Medium, Large kan fås med vinkelbeslag, montageskena eller i kassett för vägg eller takmontering. Manövreras antingen med vit eller kromad kulkedja, mjukstängande softraise eller trådlös tyst motor. Som tillval till motordriven rullgardin finns styrning med fjärrkontroll eller app-styrning i din telefon. Barnsäkerhet ingår.

Tre bra anledningar att köpa rullgardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Och du investerar i eget välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att vi alla behöver finna mer bekvämlighet och harmoni i vår annars stressiga vardag är inte konstigt. Investera i dig själv du också!

En rullgardin är både klassiskt och trendigt.

Rullgardinen är något som funnits med i många år, och i många olika skepnader. Väldigt funktionell och smidig produkt som hängt med under lång tid i våra svenska hem. Med dagens tekniska och moderna vävar, samt valmöjligheter så som exempelvis styrning med trådlös motor, gör att produkten kanske är hetare än någonsin. Rullgardinen är en produkt som är både klassisk och trendig vilket gör att den passar in i såväl torpet som den nybyggda villan eller på kontoret. En rullgardin går att anpassa helt efter behov och funktion. Finns i en stor mängd olika utseenden och med flera olika manövreringsalternativ.

Vill man ha det extra lyxigt och behagligt kan man välja en modell med en tyst motor som drivs av ett uppladdningsbart batteri. Väldigt smidigt då det inte kräver installation av behörig elektriker. En motordriven gardin styr du vanligtvis via fjärrkontroll, detta gäller även vid köp av gardiner med batteridriven motor. Köper du till Somfys Connexoon här hos oss kan du dessutom styra dina batteridrivna gardiner direkt i din telefon eller surfplatta via en App. Väldigt smidigt, roligt och lyxigt.

Rullgardinen finns också som en kombination av rullgardin och persienn, en produkt som vi kallar effektgardin här på sajten. Effektgardinen fungerar som en ställbar rullgardin men med funktioner som du hittar hos en persienn. Vill du köpa rullgardin som effektgardin så finns det en egen sida för det. Länk dit hittar du här nedan.

 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.