Takmarkis

Att bygga ett uterum antingen fristående eller i anslutning till huset är ett relativt enkelt och ofta prisvärt alternativ till en skön extra yta att hänga på. Vi har lösningar för solskydd ovanför exempelvis plasttak, kanaltak eller glastaket. Takmarkisen kan monteras på ett befintligt ramverk där konstruktionen löper på två skenor. Vill man ha takmarkisen som en pergolalösning så går det få med ben i framkant.

Pris med frakt. Fr: 35 110:-

CAPRI

En snygg och smidig takmarkis

Capri är en tak- pergolamarkis. Konstruktionen löper på två skenor som är väldigt flexibla i montaget. Capri är det perfekta solskyddet ovanför ett glastak eller på ett ramverk, men går även att bygga som en pergolalösning med ben i framkant.

Tre bra anledningar att köpa takmarkis med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera din markis

Motoriserade markiser kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker den tillbaka automatiskt. Tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem eller uterum.

2. Automatiken skyddar komponenter

Markiser utomhus som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Med motoriserade system där markisen körs in i sin kassett förhindrar också vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under längre tid om detta sköts automatiskt.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera markisen direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Takmarkiser tillverkade efter dina behov

Det finns en hel del bra och väderbeständiga markislösningar för olika ändamål. Takmarkisen kan vara pricken över i:et när det kommer till komfort i uterummet. Med en takmarkis över uterummets befintliga tak så hindrar du solen innan den når uterummets tak, vilket gör att du kan förhindra solstrålarna att ofrivilligt värma uterummet i rätt tid. Att kunna kontrollera värmen i ett uterum ger dig väldigt mycket mer användning av rummet. 

Med vår takmarkis så har du en enkel montering framför dig. När de två sidoskenorna är fastskruvade så hakas kassetten på och takmarkisen är klar att användas. Bekvämare blir det inte. Vill man montera denna markis utan befintligt tak så går det istället få två ben i framkant. Som standard till din takmarkis får du med en trådburen motor. Du kan även välja att styra din markis med fjärrkontroll eller via App i telefon eller surfplatta – och/eller sol & vind-automatik. Glöm bara inte att motoriserade takmarkiser kräver inkoppling av behörig elektriker.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.