Plisségardiner

En plisségardin är en blandning mellan persienner och gardiner. Kan med fördel användas som skydd mot sol utan att man för den sakens skull offrar på stil, elegans och utseende. Plisségardinen är trendig och en väldigt snygg inredningsdetalj. Dessutom är den flexibel och enkel i sin installation. Hos oss kan du klicka hem din skräddarsydda plissé tryggt och säkert på bara några minuter. Här på sajten presenteras utvalda produkter, önskas andra modeller eller val så kan du kontakta oss för offert.
Denna sida avser plisséer med enkelväv, vill du köpa plissé med dubbelväl så väljer du dubbelvävd plissé.

Välj modell och bygg din skräddarsydda plisségardin på någon minut

När du valt modell så skapar du enkelt din plisségardin genom att välja väv, fylla i önskade mått och sedan avsluta med några ytterligare val innan du slutför ditt köp. Din plisségardin tillverkas efter önskemålen och du kan tryggt betala via faktura efter du fått hem din vara.

Pris med frakt - Fr. 1090:-

PLISSÉGARDIN

VÄLJ MANÖVRERING MED HANDTAG, SIDOREGLAGE ELLER TRÅDLÖS MOTOR

Frihängande plisségardin som manövreras manuellt med sidoreglage, handtag eller med en tyst trådlös motor. Erbjuds i en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster. Finns också textilier som effektivt skyddar extra mot ljud, värme och solljus. Till motordriven plissé kan du välja styrning med fjärrkontroll eller App. 
Barnsäker. Maxbredd: 2000 mm. Maxhöjd: 2500 mm.

Tre bra anledningar att köpa plisségardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Du investerar i ditt egna välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att hitta bekväma lösningar för en bättre harmoni i vår annars stressiga vardag är inte fel. Motoriserade solskydd skänker harmoni!

Plissegardiner är trendigt, modernt och väldigt elegant.

Plissé känns elegant, modernt och trendigt. Dessutom hjälper den till att hålla värmen inomhus under vinterhalvåret och värmen ute under sommarhalvåret tack vare Topar-beläggningen. Detta bidrar till lägre energikostnader samtidigt som både vinter och sommarklimatet blir behagligare. Plissévävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Till Plissé hittar du en rad olika färger och mönster att välja mellan.

Vill man styra sina gardiner lite extra lyxigt och behagligt kan man även välja en modell med en tyst motor som drivs av ett uppladdningsbart batteri. Väldigt smidigt då det inte kräver installation av behörig elektriker. En motordriven gardin styr du vanligtvis via fjärrkontroll, detta gäller även vid köp av batteridriven motor. Köper du till Somfys Connexoon här hos oss kan du dessutom styra dina batteridrivna gardiner direkt i din telefon eller surfplatta via en App. Väldigt smidigt, roligt och lyxigt.

Samtliga av våra plissémodeller kan fås med dubbelväv. Med dubbelväv får du en gardin med honungskakemönster där trådarna går osynliga mellan vävarna. Dubbla vävar ger också väldigt bra egenskaper för energi, ljud och mörkläggning. Här på sajten har vi valt att dela upp det mellan enkelväv och dubbelväv i förhoppning om att det ska bli enklare och tydligare för dig när du gör ditt val av plissé. Enkelväv fortsätter vi kalla plisségardin och dubbelvävar alltså under dubbelvävd plissé. Vill du köpa en plissé med dubbelväv så går du till sidan för dubbelvävd plissé här på sajten. Länk till Duette® hittar du här nedan.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.