Lamellgardiner

En lamellgardin är en modernare variant av vertikalgardin som ger hemmet eller kontoret stora valmöjligheter. Det där perfekta och välkomnande valet mellan ljusinsläpp och avskärmning har aldrig varit smidigare. Lamellgardinerna finns i olika bredder på lameller för mindre eller större ytor och fönster, samt i en rad olika färger. Du kan även välja mer eller mindre ljusinsläpp vid val av vävens transparens. En lamellgardin är också ett perfekt val om du letar efter invändiga solskydd till lutande fönster. Vill du lyxa till det kan du också välja motordriven gardin. Har du andra önskemål så kontakta oss för offert.

Välj modell och bygg din skräddarsydda lamellgardin på några minuter

Efter du gjort ditt val av önskad modell så skapar du enkelt din lamellgardin genom att välja väv, fylla i önskade mått och avslutar med några mindre val innan du slutför ditt köp. Din lamellgardin tillverkas sedan efter önskemål och du kan tryggt och säkert betala via faktura efter du fått hem din vara.

Exempel 2x2 m - fr. 3580:-

LAMELLGARDIN

MANÖVRERING MANUELLT ELLER MED MOTOR - VÄLJ 89 ELLER 127 MM BREDA LAMELLER

En modern vertikalgardin som ger liv åt stora fönsterpartier. Kollektionen speglar det senaste inom färg, material och mode – modernt, klassiskt, designat eller trendriktigt. Du kan välja mellan en mängd olika färger och textilytor. Kan manövreras manuellt eller med motor. Fjärrkontroll och app-styrning med telefon finns som tillval.

Tre bra anledningar att köpa lamellgardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Du investerar i ditt egna välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att hitta bekväma lösningar för en bättre harmoni i vår annars stressiga vardag är inte fel. Motoriserade solskydd skänker harmoni!

En lamellgardin ger dig flexibilitet.

Lamellgardinerna är väldigt populära till större fönster eller fönsterpartier och kan monteras antingen på vägg eller i tak. Dessutom kan de även monteras vid snedtak vilket gör lamellgardinen till en väldigt flexibel solskyddsprodukt. Det är ett perfekt alternativ av gardin för att styra balansen mellan ljusinsläpp och avskärmning i innemiljö då man ställer det snabbt och enkelt med hög precision. Kan med fördel användas i större offentliga miljöer eller som ren avskärmning i ett kontor eller konferensrum med glaspartier. I hemmet är vardagsrum, kök eller uterum populära användningsområden.

Våra lamellgardiner manövreras manuellt eller med motor. Motoriserad styrning sker normalt via fjärrkontroll eller väggknapp. Våra motorer med RTS ger dig dessutom möjligheten att styra dina gardiner direkt i din telefon eller surfplatta via en app. Väldigt lyxigt och smidigt. För det behövs en enklare Connexoon eller en mer fullskalig TaHoma-controller som kommunicerar med din gardinmotor. Connexoon eller TaHoma kan du köpa via oss. Går även koppla till röststyrning om man hellre önskar prata med gardinerna. Här på sajten presenterar vi ett urval av produkter, både vad gäller solskydd och motorer. Önskar du andra alternativ så kan du höra av dig direkt till oss för en offert.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.