Invändigt solskydd

INFÖR DITT KÖP AV INVÄNDIGA SOLSKYDD

Är stilfulla invändiga solskydd i kombination med behagligare inomhusklimat något för dig? Välj mellan persienner, rullgardiner, plisségardiner eller andra varianter av gardiner. Oavsett om det handlar om mörkläggning för en god sömn eller att förhindra solljus på dagtid så har vi ett brett sortiment som täcker dina behov. Solskydd inomhus kan även de fås motoriserade med laddbara batterier och smidig App-styrning via telefonen. Bekvämt och lyxigt. Här nedan går vi igenom fyra nyckelfaktorer som vi tycker är värda en extra tanke inför ditt köp.

Fyra nyckelfaktorer att tänka på innan du ska köpa invändiga solskydd

1 – Energismart val med invändiga produkter

Invändiga solskydd är ett klockrent val om du vill stänga ute kyla och behålla värmen inomhus. På liknande vis som markiser håller ute värmen under somrarna så har solskydden inomhus fina egenskaper med att stänga ute kylan och istället behålla värmen på insidan. Kombinationen av utvändigt och invändigt solskydd är såklart oslagbar. Produkterna för inomhusbruk är inte bara designat för att tilltala ögat, de fyller också en viktig energisparande funktion genom att isolera på vintern och reflektera värme på somrarna. En Screen-rullgardin är ett jättebra exempel på en funktionell och energismart invändig produkt. Eller varför inte en snygg plisségardin som skyddar upp till 60% mot värme och solljus. Idag finns mängder med energismarta alternativ och många tekniska tyger att välja på. Alternativ som passar såväl boendet som den offentliga miljön. Välj med omsorg, men låt gärna ditt invändiga solskydd bli ett energismart val.

2 – Invändig solskyddsväv kräver rätt design

Ute som inne så värderar vi tyger och vävar högt hos oss på 7H. För oss är det en viktig komponent av solskyddet som kräver sin design och kvalitet. Våra solskyddsvävar kommer från nordens ledande leverantörer och är noga utvalda. Färgmässigt speglar kollektionerna den lågmälda skandinaviska designen med tonvikt på vitt, beige, grått och natur – men det mesta går att hitta färgmässigt. Kvalitetsmässigt håller våra inomhusvävar högsta tänkbara klass. Vi vet också att valen är många och ibland svåra, därför har vi tillsammans med vår leverantör underlättat för er och erbjuder gratis vävprover här på sajten. Välj upp till fem gratis vävprover som skickas hem till dig kostnadsfritt via vanligt brev.

3 – Invändiga produkter med motor

Kontrollera dina invändiga solskydd via fjärrkontroll eller smartphone. Trendigt, smart och bekvämt! Det går att få de flesta av våra invändiga solskydd med motor, och det finns flera alternativ att välja på dessutom. Oavsett om du önskar ha motoriserade rullgardiner, persienner, lamellgardiner, plisségardiner, duette eller vanliga gardinlängder så finns möjligheten till lyxig styrning via fjärrkontroll eller App. Solskyddsprodukter med motor kan till och med handla om en stark rekommendation av oss i vissa fall. Solskyddet som skyddar kontoret eller bostaden och ställs om automatiskt även när du inte är på plats är både behagligt och energismart. Tänk på att ingen vill komma till en bostad eller arbetsplats där solen stekt på under större delen av dagen och förändrat inomhusklimatet drastiskt. Med all säkerhet inte du heller. Motoriserade solskydd är ibland en lyx värd att unna sig.

4 – Montering och installation av invändiga solskydd

Invändigt går ofta att montera själv med hjälp av monteringsanvisning och standardverktyg som finns hemma. Ibland kan det dock krävas lite speciell kunskap eller speciell utrustning. Försök att vara förberedd på hur dina produkter ska monteras och planera för om du kan och vill göra det själv, eller om det kanske är klokast att anlita experthjälp redan från start. Tänk också på att motoriserade solskydd som kräver elektrisk anslutning också kräver en behörig elektriker. Vi på 7H har egna montörer som även är behöriga elektriker, vilket underlättar för dig som kund då du slipper jaga ytterligare hantverkare. Det blir oftast ett kostnadseffektivt alternativ som i regel sparar både tid och pengar. Önskar du hjälp med montering och- eller inkoppling av motoriserade solskydd så hör gärna av dig!

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.