Effektgardiner

En effektgardin är en kombination av rullgardin och persienn. Det är i grunden en rullgardin fast med ställbara lägen som gör att du får persiennens effekt. Alla lägen i gardinens väv regleras stegvis och du kan få den antingen med kulkedja eller motor. Det du får inredningsmässigt av effektgardinen är en modern design av ett klassiskt format. En gardin som passar lika bra i den moderna arkitektvillan som i det gamla torpet. Dessutom är den flexibel och enkel i sin installation. Här nedan kan du klicka hem utvalda produkter och skräddarsy din effektgardin tryggt och säkert på några minuter. Hittar du inte vad du söker i produktväg så kan du alltid kontakta oss för offert på specifika önskemål.

Välj modell och bygg din skräddarsydda effektgardin på några minuter

Välj om du vill ha vinkelbeslag, en stabil montageskena eller om du föredrar att ha din effektgardin i en kassett. Välj också hur du vill manövrera din gardin - manuellt med kulkedja, eller med den moderna trådlösa och batteridrivna motorn. Väljer du med motor kan du sedan välja till fjärrkontroll och- eller app-styrning via telefonen. Efter du gjort ditt val av önskad modell så skapar du enkelt din effektgardin genom att välja väv, fylla i önskade mått och avslutar med några ytterligare val innan du slutför ditt köp. Din effektgardin tillverkas efter önskemål och du kan tryggt betala via faktura efter du fått varan.

Pris med frakt - Fr. 2890:-

EFFEKTGARDIN

KAN MANÖVRERAS MANUELLT MED KULKEDJA ELLER MED MOTOR

Effektgardin medium kan fås med antingen montageskena eller kassett för upphängning på vägg eller tak. Manövreras antingen med vit eller kromad kulkedja eller med motor. Effektgardin går att få i flera olika färger.
Barnsäkerhet ingår. Maxbredd: 2400 mm. Maxhöjd: 2400 mm.

Tre bra anledningar att köpa effektgardiner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Du investerar i ditt egna välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att hitta bekväma lösningar för en bättre harmoni i vår annars stressiga vardag är inte fel. Motoriserade solskydd skänker harmoni!

En modern gardin som ger en skön effekt.

Effektgardiner är en modern tappning av den klassiska rullgardinen. En snygg, smart och randig gardin som ger fönstret liv via fin form och vass funktion. Väven regleras enkelt och steglöst i flera lägen beroende på hur mycket ljusinsläpp och insynsskydd du vill ha. Samtliga av våra effektgardiner håller högsta klass vad gäller kvalitet. Alla måttillverkas efter dina önskemål och behov. Dessutom är det en inredningsdetalj som är enkel i sin installation. Manuellt manövreras den med kulkedja, vit eller aluminium. Vill man ha det extra lyxigt och behagligt kan man även välja den motoriserade modellen med en trådlös 12 volts-motor av typen Somfy sonnesse 28 med inbyggt Li-ION batteri. En extra tyst motor som lämpar sig väl till känsliga ljudmiljöer. Väldigt smidigt då den inte kräver installation av behörig elektriker. En motordriven gardin styr du vanligtvis via fjärrkontroll eller väggknapp, detta gäller även vid köp av gardiner med batteridriven motor. Köper du till Somfys Connexoon eller TaHoma här hos oss kan du dessutom styra dina effektgardiner direkt i din telefon eller surfplatta via en App. Väldigt smidigt, roligt och lyxigt.

Även om effektgardiner är nära besläktade med den klassiska rullgardinen så har vi här på sajten valt att dela upp det mellan just rullgardin och effektgardin. Förhoppningen med det är att det ska bli enklare och tydligare för dig när du gör ditt val. Vill du köpa rullgardin istället så finner du alltså en separat sida för det. Länken nedan tar dig dit.

 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.