Utomhusväv

Lätta och eleganta tyger som lämpar sig extra bra för utemiljö eller fuktig inomhusmiljö. Nu kan du ta del av tålig dekorationsväv i 100% spinnfärgad akryl som klarar fukt och andra påfrestningar som vårt svenska klimat har att erbjuda. Du skapar lätt en ombonad känsla med gardiner, dynor och prydnadskuddar som passar perfekt in i pergolas, inglasade uterum, inredda växthus, balkonger, terrasser eller restaurangens mysiga uteservering. Gardinens längd bestämmer du. Väven går att få i bredder upp till 304 cm. Kontakta oss för offert vid intresse.

Lika enkelt att inreda ute som inne

Med gardiner i utemiljö får du en inredd och ombonad känsla även utomhus. Vår väv Home Etamine gör det enkelt att skapa en härlig rumskänsla i alla uterum, så som pergolas, inglasade balkonger och inredda växthus. Home Etamine är en lätt, tålig och elegant väv. Vi har även Home Dynväv med en skön färgkollektion som passar perfekt till prydnadskuddar för trädgårdens alla utemöbler. Våra utomhustyger är av en högkvalitativ väv i 100% spinnfärgad akryl. Vävarna är även antimögelbehandlad för bästa hållbarhet.

7H erbjuder gratis varuprover av samtliga vävar från Sandatex. Detta gäller även våra vävar för en mysig och ombonad känsla i utemiljö. Ta chansen och inpireras av Home-kollektionen, det går bra att beställa upp till fem varuprover som skickas hem kostnadsfritt via brev.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och eventuell installation. Vi har även sömmerskor för skräddarsydda uterumslösningar. Varje beställning är unik och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med uppsättning eller eventuell montering, samt inkoppling av elstyrda produkter av behörig elektriker om behov finns. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.