Aluminiumpersienner

Persiennen är en klassisk produkt för värmereglering och ljusinsläpp i hemmet. Att välja en aluminiumpersienn ger ett stilrent intryck och fungerar både som en inredningsdetalj, solskydd samt insynsskydd. Med enkel reglering av vinkeln på lamellen kan ljuset som träffar rummet anpassas efter dagsljus och årstid. Aluminiumpersiennen kan monteras fritt hängande på insidan av fönstret eller mellan glasen i fönstret. Våra persienner finns i 16, 25, 35, 50mm bredd. Här på sajten presenterar vi frihängande med lameller på 25mm som är en vanlig storlek. Kontakta oss om du önskar andra val.

Välj standardmodellen aluminium 25 och bygg din persienn på några minuter

Väljer du vår stilrena standardmodell Aluminium 25 så skapar du enkelt din persienn direkt på sajten. Du väljer färg och fyller i önskade mått för att sedan avsluta med några mindre val innan du slutför ditt köp. Din persienn tillverkas sedan efter dina önskemål och du kan tryggt och säkert välja betalsätt.
Önskar du persienner i andra storlekar och val så kan du kontakta oss för offert.

Pris med frakt - Fr. 620:-

ALUMINIUM 25

MANÖVRERAS MED LINA & VRIDSTÅNG, HANDTAG ELLER MOTOR

Frihängande persienn med 25mm breda lameller. Stilren och rak i sin design. Lina och vridstång går ut på kassettens framsida. Vridstång i transparent plast. Monteras med tak eller väggbeslag. Persiennen kan fås i olika färger, och med snöre, handtag eller motor. Fjärrkontroll och app-styrning finns som tillval till motordriven persienn.
Barnsäkerhet ingår. Maxbredd: 3300 mm Maxhöjd: 3000 mm.

Tre bra anledningar att köpa persienner med motor

connexoon-rts-stor

1. En trådlös motor osar lyx och frihet

Njut av friheten som motoriserade gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare och roligare vardag. Med en tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs från fjärrkontroll eller App ger dig frihet i hemmet.

2. Ger full kontroll via telefon och fjärr

Ta vara på tekniken du redan har och inkludera dina produkter tillsammans med ditt nätverk. Med Somfys connexoon eller TaHoma kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

3. Du investerar i ditt egna välmående

Klart du hellre sitter kvar i soffan och styr dina solskydd därifrån när fotbollsmatchen eller filmen rullar på tv samtidigt som solen bländar. Eller att du ibland vill ligga kvar i sängen och styra persienn, plissé eller rullgardiner därifrån. Att hitta bekväma lösningar för en bättre harmoni i vår annars stressiga vardag är inte fel. Motoriserade solskydd skänker harmoni!

Egenskaper hos aluminiumpersienner.

Upp- och nedhissning sker med hjälp av högkvalitativa linor. Persiennen frigörs genom att du för linorna mot centrum på persiennen, sträcker dem och därefter försiktigt släpper efter. För att låsa persiennen i önskat läge återförs linorna till en vertikal position. Vid mellanglasinstallation används en linknapp för att låsa persiennen. Precis som med de flesta andra solskydd så kan även aluminiumpersienner fås med motor som tillval. Motoriserade persienner kan styras med fjärrkontroll eller via App direkt i din telefon eller surfplatta. Vill du hellre prata med persiennerna så finns även röststyrning som alternativ.

Här på sajten har vi valt att separera aluminiumpersienner med träpersienner. Är du mer intresserad av persienner gjorda i trä så hittar du dom i menyn, alternativt via länken här nedan.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.