Markisväv

Att köpa fönstermarkiser eller terrassmarkiser är naturligtvis bra för inomhusklimatet och skyddar samtidigt inredningen från starkt solljus. Här är markisväven viktig, ibland faktiskt A och O beroende på vilket behov man har. Exteriört ses ofta fönstren som husets ögon, och det är egentligen inte så konstigt då markisen med tillhörande markisväv hör till husets personlighet. Markisväven ger huset ett starkare helhetsintryck, så välj markistyg med omsorg utifrån behov, tycke och smak. Önskar du byta markisväv på en bra befintlig markis så är det inga problem. Vi hjälper er gärna med vävbyte. 

Beställ hem gratis vävprover

Våra markisvävar och prover levereras från Sandatex. Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa hem gratis vävprover direkt i vår webbshopp. Max antal är begränsat till 5st. När du klickat i vilka varuprover du vill kika på så fyller du i namn och adress. Dessa varuprover skickas sedan kostnadsfritt som vanligt brev hem till dig. 

Gratis vävprover

Solskyddsvävens kvalitet, färg och mönster är så klart viktigt i ditt val. Här på 7H kan vi tillsammans med vår leverantör Sandatex erbjuda upp till fem gratis vävprover som skickas hem med posten. Allt för att underlätta inför ditt köp av markis.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.