App-styrning / Smarta Hem

Att styra och kontrollera markiser, gardiner och persienner direkt i sin telefon eller surfplatta är både trendigt, kul och bekvämt. Att man sen kan sitta vart som helst i världen gör ju inte saken sämre. Med Somfys Connexoon kopplar du lätt upp dig mot dina solskydd via deras app. Har du även andra produkter du vill styra direkt i din telefon, surfplatta eller dator - så som garageport, larm eller belysning - så rekommenderar vi istället Tahoma. Den har bland annat stöd för Philips Hue-belysning och mycket mer. Tahoma är även kompatibel med andra system som ger dig oändliga möjligheter.

Med frakt. Fr: 1 590:-

Somfy Connexoon RTS

Appstyrning för motoriserade gardiner och persienner med stöd för RTS

Styr alla dina invändiga persienner och gardiner med stöd för RTS via en App. Koppla bara in Connexoon, installera Somfys app i din telefon så är du klar att koppla upp dina produkter trödlöst. Trendigt, kul och bekvämt. 

Med frakt. Fr: 1 590:-

Somfy Connexoon io

Appstyrning för bl.a motoriserade fönster- och terrassmarkiser med stöd för io

Från motoriserade till uppkopplade solskydd. Koppla bara in Connexoon, installera respektive Connexoon-app på din smartphone så är du klar att koppla upp dina produkter trådlöst. Trendigt, kul och bekvämt.

Med frakt. Fr: 3 390:-

SOMFY TaHoma®

En ultimat controller för ett Smart Hem med stöd för både RTS och io

Med TaHoma styr du in- och utvändiga solskydd, Philips Hue-belysning och mycket mer. TaHoma är utbyggbar och installeras på egen hand utan kabeldragning. Kompatibel med io-homecontrol, RTS- och RTD samt Z-Wave med USB.

Tre bra anledningar att köpa solskydd med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera solskyddet

Motoriserade solskydd kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker markisen tillbaka automatiskt, tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Utvändiga solskydd som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Det finns också motoriserade system där markisen körs in helt i sin förseglade kassett vilket förhindrar vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under lång tid.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera solskydden direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.