Övriga produkter för ute och innemiljö

7H säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet. Vi har har även dekorationstyger, glasräcken, spabad, terrassvärmare, myggnät och andra relevanta produkter för inredning av hemmet eller uteplatsen. Här nedan hittar du ett urval av dessa. Kika igenom och se om ni hittar det ni söker. Önskar ni hjälp med uppsättning, montering eller hjälp på annat sätt så tveka inte att höra av er. 

Utomhusväv

Lätta och eleganta vävar som lämpar sig extra bra för utemiljö eller fuktig inomhusmiljö. Nu kan du ta del av tålig dekorationsväv i 100% spinnfärgad akryl som klarar fukt och andra påfrestningar som vårt svenska klimat har att erbjuda. Du skapar lätt en ombonad känsla med gardiner, dynor och prydnadskuddar som passar perfekt in i pergolas, inglasade uterum, inredda växthus, balkonger, terrasser eller restaurangens mysiga uteservering.

Terrassvärmare

Exklusiv termostatkontrollerad infravärmare i modern designad aluminiumkonstruktion och utrustad med senaste IR-X teknik för optimal effektivitet och prestanda. Något som ger komfortabel värme till uteplatser, terrasser, verandor, restauranger och andra halvöppna områden på ett effektivt och behagligt sätt. Även inomhusmiljöer eller större utrymmen såsom garage, källare, butiker eller lager kan effektivt värmas upp med infraröd värmeteknik. Finns i golvmodell eller för upphängning i vägg/tak.

Höj och sänkbara glasräcken

Gör din uteservering, altan, balkong eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med ett tryck skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kyliga höstkvällar. Glasräckets stilrena siluett är sprungen ur kombinationen glas, aluminium och limningstekniken structural glazing – vilket innebär att glaset limmas direkt på aluminiumprofilerna. Denna kombination skapar ett glasräcke med minimalistiskt uttryck där glasets transparens är i fokus.

Spabad

Ett varmt och skönt utomhusbad är det perfekta sättet att varva ner och återhämta sig efter en intensiv dag. Unna dig ett lyxigt spabad du också, det är du med all säkerhet värd. 7H erbjuder lyxiga högkvalitativa spabad som lämpar sig väl för vårt svenska klimat. Spabad tillverkade med hög precision.

Myggnät till fönster och dörrar

Håll mygg och andra insekter utomhus med våra diskreta myggnät. Hos oss kan du beställa måttanpassade myggnät för både fönster och dörrar. Kassetten levereras klar för montering. Nätet är tillverkat i plastad glasfiber och löper i skenor.

Tre bra anledningar att köpa solskydd med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera solskyddet

Motoriserade solskydd kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker markisen tillbaka automatiskt, tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Utvändiga solskydd som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Det finns också motoriserade system där markisen körs in helt i sin förseglade kassett vilket förhindrar vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under lång tid.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera solskydden direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.