Terrassmarkiser

Du sitter under den säkert tusentals gånger. Skrattar och gråter under den. Pratar och lyssnar under den. Löser världsproblem under den. Lever livet under den. Du kanske till och med grillar, lyssnar på podd eller tar ett glas vin under den. Oavsett så färtjänar du en kvalitetsmarkis till uteplatsen!

Välj markismodell nedan och bygg din måttanpassade terrassmarkis på någon minut

Samtliga av våra terrassmarkiser är utrustade med en radiostyrd motor som standard. De mer exklusiva modellerna har dessutom en mjukstängande motor. Efter du gjort ditt val av önskad modell så skapar du enkelt din terrassmarkis genom att välja markisväv, markisens bredd och utfall, samt tillbehör så som fjärrkontroll, sol/vind-automatik och App-styrning med mera. Innan du slutför ditt köp så väljer du ett betalsätt som passar dig. Din terrassmarkis tillverkas sedan efter önskemålen.

986_15_MB_03 (1)

Design - Classic

Design och Classic har en extra kraftig konstruktion som lämpar sig väl även för den stora uteplatsen. Design väljer du om du vill ha kassett. Classic om du vill ha en öppen markis.

Terrassmarkiser 1
Terrassmarkiser 2
Med frakt. Fr: 23 910:-

DESIGN

HALVKASSETT - RADIOSTYRD MOTOR

Design har mjukstängande radiostyrd motor som standard. Hårdvarudelar tillverkat i strängpressad aluminium och korrosionsbeständigt material som inte kräver underhåll. Extra kraftig konstruktion och tålig väv i akrylfiber skänker kvalitet och lång livslängd. Modern design där markisväv och armar ligger inkapslad i kassetten och skyddar mot väder och smuts. Väldigt elegant markis även infälld.
Möjlig att bygga med 6,5 meters bredd och 4 meters utfall (alternativt 7 x 3,5 meter).

Terrassmarkiser 3
Terrassmarkiser 4
Med frakt. Fr: 18 170:-

CLASSIC

ÖPPEN MARKIS - RADIOSTYRD MOTOR

Classic har en radiostyrd motor som standard. Hårdvarudelar tillverkat i strängpressad aluminium och korrosionsbeständigt material som inte kräver underhåll. Extra kraftig konstruktion och tålig väv i akrylfiber som skänker gedigen kvalitet trots sin enkelhet. Classic är en traditionell öppen markis utan kassett.
Möjlig att bygga med 6,5 meters bredd och 4 meters utfall (alternativt 7 x 3,5 meter).

Grande - Small

Grande och Small är exklusiva markiser som omfamnas helt i sin kassett vid infällt läge. Small-varianten kan ställas med hela 80° lutning. Grande för den större terrassen, Small för den mindre.

Terrassmarkiser 5
Terrassmarkiser 6
Med frakt. Fr: 29 540:-

GRANDE

HELKASSETT - RADIOSTYRD MOTOR

Grande har en mjukstängande radiostyrd motor som standard. Korrosionsbeständigt material som inte kräver underhåll. Kraftig konstruktion, stilren design, helkassett och tålig väv i akrylfiber som skänker kvalitet och lång livslängd. Väv och armar ligger helt skyddade i kassetten när den är infälld. Elegant och exklusiv terrassmarkis.
Möjlig att bygga med 6,5 meters bredd och 4 meters utfall (alternativt 7 x 3,5 meter).

Terrassmarkiser 7
Terrassmarkiser 8
Med frakt. Fr: 22 090:-

SMALL

HELKASSETT - RADIOSTYRD MOTOR

Small har även den en mjukstängande radiostyrd motor som standard. En oerhört flexibel markis då den ges möjlighet att luta hela 80 grader. Small kan byggas med 3,5 meters utfall (max bredd 5 meter) och 5,5 meters bredd (max utfall 3,0 meter), vilket gör den optimal för den mindre villaterrassen, balkongen, butiken eller restaurangen. Infällt ligger markisväv och armar helt skyddade i kassetten.

22 - 42 - 44

En klassisk markismodell där även dessa har motor som standard. Du bygger vidare med egna val oavsett grundutförande. Du kan tex välja skyddstak, sol/vind-automatik och app-styrning även här.

Terrassmarkiser 9
Med frakt. Fr: 13 080:-

22

ÖPPEN MARKIS - RADIOSTYRD MOTOR

22 är en vikarmsmarkis som är speciellt utvecklad för den lilla terrassen eller balkongen. Smidig i sitt format men med hög kvalitet och lång hållbarhet. Den nya designen på markisens armar tillsammans med Dyneema®-band över knäleder ger en dukspänning utöver det vanliga! Aluminiumtak och gavlar finns som tillval.
Möjlig att bygga med 2,5 m utfall och 5,0 m bredd. 

Terrassmarkiser 9
Med frakt. Fr: 16 160:-

42

ÖPPEN MARKIS - RADIOSTYRD MOTOR

42 är en vikarmsmarkis för villaterrassen eller balkongen. Smidig i sitt format men med hög kvalitet och lång hållbarhet. Aluminiumtak och gavlar finns som tillval. Kan givetvis också fås med tillval som tex automatik för sol och vind och/eller app-styrning för en behaglig och effektiv användning även när du inte är hemma. 
Maxbredd 7,0m och armutfall på 160-400cm.

Terrassmarkiser 9
Med frakt. Fr: 18 400:-

44

ÖPPEN MARKIS - RADIOSTYRD MOTOR

44 är en 42:a fast med design-gavlar och lite rundare finish. Smidig i sitt format med hög kvalitet och lång hållbarhet. Aluminiumtak och gavlar finns som tillval. Kan givetvis också fås med tillval som tex automatik för sol och vind och/eller app-styrning för en behaglig och effektiv användning även när du inte är hemma. 
Maxbredd 7,0m och armutfall på 160-400cm.

Tre bra anledningar att köpa terrassmarkis med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera din markis

Motoriserade markiser kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sensorer för tex sol och vind. När solen börjar skina körs markisen ut. När det börjar blåsa åker den in automatiskt. Tryggt och bekvämt. Med en automatisk terrassmarkis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Terrassmarkiser som sköts automatiskt ger ofta markisen en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Det finns också motoriserade system där markisen körs in helt i sin förseglade kassett vilket förhindrar vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under längre tid.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera markisen direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart, effektivt och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra markisen via fjärrkontroll så går det givetvis bra att kombinera.

Terrassmarkiser tillverkade efter dina behov.

Vill ni fortsätta att njuta av uteplatsen när solen steker som värst eller kylan och regnet är på ingång, isåfall kan terrassmarkisen över altanen vara det perfekta valet. Terrassmarkisen kan absolut vara rätt väg för att skapa den där utvändiga platsen i hemmet som fungerar som det extra rummet under sommarhalvåret. Det där extra sommarrummet som har en tendens att värdesättas så oerhört högt, år efter år.

7H säljer, monterar samt kopplar in motoriserade markiser till både hem och större projekt. Hos oss kan du hitta en rad olika typer av terrassmarkiser som anpassas efter ert önskemål vad gäller färg, mönster, storlek och funktion. Alla våra terrassmarkiser är svensktillverkade och tillverkas efter beställning. Samtliga kan modifieras utifrån era önskemål, idéer och behov.

Du kan styra din nya markis med automatik efter sol, regn, blåst, tid eller elektriskt manuellt med fjärrkontroll. Vi erbjuder även smart styrning via App direkt i din smartphone eller surfplatta för extra lyx och bekvämlighet i vardagen. Samtliga av våra markiser kan med fördel erhållas med regn- eller vindsensorer för att skydda markiserna vid snabba väderomslag, även när du inte är på plats. Detta ger dig en hållbar markis många år framöver.

7H sätter stort värde vad gäller kvalitet i det vi levererar, i såväl vävar som andra material. Vi arbetar med noggrant utvalda produkter med långvarig hållbarhet. En terrassmarkis ska sitta uppe i många år och vara en prisvärd investering, det är vår ambition. Därför har vi också valt att arbeta med svensktillverkade markiser av högsta kvalitet som levereras med markisvävar från nordens mest erkända leverantörer. Markisvävarna är designade för vårt nordiska klimat och våra skandinaviska hem. 

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion av din valda markis. Vi har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör att du som kund får fullt användningsområde av din markis direkt när vi lämnar.

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av din motoriserade markis. Avslutningsvis går vi igenom markisens funktion, användning samt finesserna med att styra markisen från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.