Persienner

Persienner tilllåter dig att styra hur dagsljuset faller in genom fönstren på ett enkelt, smidigt och effektivt sätt. Genom att vinkla lamellerna reflekteras ljuset antingen uppåt eller nedåt. Solen rättar sig snällt efter dina persienner och hur du ställt lamellerna. Våra persienner bidrar var och en till din inredning med olika material och färgval. Upp och nedhissning sker med hjälp av draglinor men samtliga av våra persienner kan även fås med motor som extra tillval. Med motoriserade persienner styr du persiennerna via fjärrkontroll eller App direkt i din telefon eller surfplatta.

Aluminiumpersienner

Persiennen är en klassisk produkt för värmereglering samt ljusinsläpp i hemmet. Att välja en aluminiumpersienn kan ge ett stilrent intryck och fungerar både som en inredningsdetalj, solskydd samt insynsskydd. Aluminiumpersiennen kan monteras fritt hängande på insidan av fönstret eller mellan glasen i fönstret. Med enkel reglering av vinkel på lamellen kan ljuset som träffar rummet anpassas efter dagsljus samt årstid. Persienner kan även fås motoriserade med styrning via fjärrkontroll eller kopplade till ditt smarta hem där röststyrning eller styrning via telefon och surfplatta erbjuds.

Träpersienner

Träpersienner levererar en exklusiv och samtidigt naturlig, varm och harmonisk känsla i hemmet. Kan användas både i fönster och för snygg avskärmning. Vid traditionell montering i fönster så är det vanligast att de monteras på fönsterkarmen eller i nisch. Vill man framhäva träpersiennen mer som en inredningsdetalj i det moderna hemmet så är det även trendigt att låta lamellerna flyta längs med innerväggen. Som en utanpåliggande montering. Persienner kan även fås motoriserade med styrning via fjärrkontroll eller kopplade till ditt smarta hem där röststyrning eller styrning via telefon och surfplatta erbjuds.

Tre bra anledningar att köpa persienner med motor

connexoon-rts-stor

Batteridriven motor ger dig frihet

Njut av friheten som motoriserade persienner och gardiner ger dig. Med en WireFree motor slipper du dessutom krångel med el-installation. Avancerad trådlös teknik som hör till nästa generation och underlättar till en enklare vardag. En tyst trådlös motor som drivs av uppladdningsbara batterier och styrs med fjärrkontroll eller telefon ger dig frihet i hemmet!

Sensorer som kontrollerar solskyddet

Om du kopplar ditt invändiga solskydd till en solsensor styrs dina persienner eller gardiner automatiskt. När solen kommer fram tar solskyddet över automatiskt. Det skapar ett bättre inomhusklimat samtidigt som det skyddar golv och inredning mot solstrålar. Även när du inte är hemma. Och med motoriserade solskydd får du ett energisnålare hem.

Ger dig kontroll från din telefon

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera dina invändiga solskydd direkt i telefonen eller surfplattan. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra ditt solskydd via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.