Automatik och sensorer

Med sensorer och automatik skyddar du markisens komponenter och väv från tuffa väderomslag. Och med det sagt förlänger du oftast produktens livslängd. Dessutom får du ett energisnålare, smartare och framförallt behagligare hem. Sensorer som kontrollerar ditt solskydd även när du inte är på plats är behagligt och smart. Att slippa komma hem till ett kokande hem där solen stekt på i rummet en hel dag är du värd. Sensorer och automatiken sköter uppgiften både för in- och utvändiga solskydd.

Med frakt. Fr: 1 490:-

Eolis Wirefree io Vindsensor

Trådlös vindsensor

Trådlös sensor utan kabeldragning på fasaden. Skyddar markisen, vertikalmarkisen och den utvändiga persiennen mot vinden.

Med frakt. Fr: 1 690:-

Eolis RTS

Vindsensor till markiser och terrassmarkiser

Vindsensor som sänder trådlöst via radio (RTS) till motorn. Kompatibel med Altus RTS, Orea RTS och Soliris Slim Receiver RTS. Vindkänsligheten ställer du direkt på sensorns undersida.

Med frakt. Fr: 2 290:-

Soliris RTS

Sol & vindsensor till markiser och terrassmarkiser

Somfy Sol och Vindsensor som sänder trådlöst via radio (RTS) till motorn. Kompatibel med Altus RTS, Orea RTS och Soliris Slim Receiver RTS. Sol- & vindkänslighet ställer du direkt på sensorns undersida.

Med frakt. Fr: 2 490:-

Soliris Sensor io 230 VAC

Sol & vindsensor till markiser och terrassmarkiser

Somfy Sol och Vindsensor som sänder sol- och vindvärde trådlöst via radio (io) till motorn. Passar till alla utvändiga solskyddsprodukter med io-homecontrol.

Med frakt. Fr: 1 360:-

Sunis Wirefree II io Solsensor

Trådlös solsensor

En trådlös solsensor från Somfy som styr beroende på sol och/eller ljusintensiteten. Perfekt för att t.ex styra markiser eller rullgardiner under soliga dagar för ökad komfort och bekvämlighet.

Med frakt. Fr: 1 890:-

Thermosunis Indoor WireFree RTS

Sol- och temperatursensor för inomhusbruk

Kör automatiskt solskydden upp och ned baserat på de uppmätta värdena för temperatur och solljus. Ska kombineras med Somfys rörmotor Altus RTS eller Oximo RTS och externa RTSmottagare.

Med frakt. Fr: 1 490:-

EOLIS 3D Wirefree RTS (Vit)

Trådlös vindsensor för terrassmarkis

Somfy Eolis 3D Wirefree RTS är en trådlös rörelsegivare i tre dimensioner. Möjliggör automatisk inkörning av markisen vid stark vind. När rörelse/skakning överstiger den inställda känslighetsgränsen körs markisen till sitt övre läge.

Med frakt. Fr: 1 490:-

EOLIS 3D Wirefree RTS (Svart)

Trådlös vindsensor för terrassmarkis

Somfy Eolis 3D Wirefree RTS är en trådlös rörelsegivare i tre dimensioner. Möjliggör automatisk inkörning av markisen vid stark vind. När rörelse/skakning överstiger den inställda känslighetsgränsen körs markisen till sitt övre läge.

Med frakt. Fr: 1 490:-

EOLIS 3D Wirefree io

Trådlös vindsensor för terrassmarkis

Somfy Eolis 3D Wirefree io är en trådlös rörelsegivare i tre dimensioner. Möjliggör automatisk inkörning av markisen vid stark vind. När rörelse/skakning överstiger den inställda känslighetsgränsen körs markisen till sitt övre läge.

Tre bra anledningar att köpa solskydd med motor, sensorer och app-styrning.

connexoon-rts-stor

1. Låt sensorer kontrollera solskyddet

Motoriserade solskydd kan justeras automatiskt efter vädret tack vare sol- och vindsensorer. När solen börjar skina körs din markis ut. När det börjar blåsa åker markisen tillbaka automatiskt, tryggt och bekvämt. Med en automatisk markis är det också lättare att behålla ett jämnare och behagligare inomhusklimat vilket ger ett skönare och energisnålare hem.

2. Automatiken skyddar komponenter

Utvändiga solskydd som sköts automatiskt ger i regel en längre livslängd då komponenterna utsätts för mindre påfrestning. Det gäller både de mjuka och hårda delarna på en markis. Det finns också motoriserade system där markisen körs in helt i sin förseglade kassett vilket förhindrar vatteninträngning och bevarar markisen hel och ren under lång tid.  

3. Appen ger dig full kontroll

Ta vara på tekniken du redan har i hemmet och inkludera dina solskydd tillsammans med ditt nätverk. På ett enkelt sätt kan du styra och kontrollera solskydden direkt i din telefon eller surfplatta – var du än befinner dig i världen. Trendigt, smart och väldigt bekvämt. Önskar du hellre styra den via fjärrkontroll eller väggknapp så går det givetvis bra att kombinera.

Mer tid med familj & vänner!

7H erbjuder en helhetslösning för dig som kund med mätning, beställning, montering och installation. Varje montage är unikt och anpassas fullt ut av tillgänglighet samt funktion. 

Vid leverans kan ni luta er tillbaks och få all hjälp med montering, samt inkoppling av ditt motoriserade solskydd. Avslutningsvis går vi igenom funktion, användning samt finesserna med att styra solskyddet från fjärrkontroll eller App. Givetvis tar vi med oss emballaget innan vi lämnar ditt hem.

En helhetslösning så som vi själva skulle vilja ha det.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.