Solskydd i

Huskvarna 1

Markiser och solskydd i Huskvarna

7H erbjuder svensktillverkade och måttanpassade markiser och andra solskydd online över hela Sverige. Däremot håller vi monteringsbiten mestadels inom Västra Götalandsregionen och till och med Huskvarna med omnejd. Huskvarna får stå för den bortre Smålandsgränsen. 7H har egna solskyddsmontörer som även är certifierade elektriker vilket underlättar när motoriserade markiser och solskydd skall monteras och kopplas in. Detta blir ett kostnadseffektivt alternativ för dig som kund, och kan mycket väl vara värt någon mil extra för våra montörer. Iallafall för dig som kund. Önskar du veta mer så hör gärna av dig.

Oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser för utvändigt bruk, eller rullgardiner, lamellgardiner eller trendiga plisségardiner för invändigt bruk – så har vi ett brett sortiment som täcker de flestas behov. Både till privatpersoner och offentliga miljöer i Huskvarna. 

Vi arbetar som sagt med svensktillverkade solskydd som är designade och anpassade för vårt svenska klimat. Ett produktsortiment med hög kvalitet rakt igenom. Produkter med markisvävar som kommer från nordens ledande leverantörer. Även det senaste inom automatik och styrning erbjuds. Vill du tex styra dina utvändiga och invändiga solskydd med hjälp av telefonen eller surfplattan så finns det idag en smidig App för det. Perfekt när du vill kunna kontrollera dina markiser och andra solskydd när du är kvar på jobbet eller bortrest. Du kopplar smidigt upp dig för att fjärrstyra dina produkter på distans.

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med hemtrevliga gardinlängder. Gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Huskvarna med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.