Solskydd i

Anderstorp 1

Markiser och solskydd i Anderstorp

Bor du i Anderstorp och är på jakt efter markiser och solskydd till insidan eller utsidan av fönstren så har 7H ett brett utbud av moderna och högkvalitativa solskyddsprodukter. Är det uterummet eller terrassen du vill inreda så har vi många alternativ av hållbara solskyddsgardiner eller moderna terrassmarkiser att välja på. Hos oss finner du både markiser, gardiner, persienner eller tillbehör. Oavsett inne eller ute så har vi ett stort sortiment av svensktillverkade produkter som lämpar sig för såväl privatpersonen som offentliga miljöer. Utöver det breda produktsortimentet har vi också möjlighet att hjälpa dig i Anderstorp med montering och inkoppling av motoriserade solskydd. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket underlättar tex när motoriserade markiser ska kopplas in. Att ha behörig elektriker på plats direkt är något som oftast sparar både tid och pengar i samband med montaget. Hör gärna av dig vid intresse så kikar vi på vilka möjligheter som finns för just dig.

Våra produkter erbjuds även online om du föredrar att klicka hem produkterna direkt via sajten. Önskar du komma i kontakt med oss inför ditt köp så kan du givetvis ringa, maila eller kontakta oss via sajten eller våra sociala medier. Är du sugen på att göra ett onlineköp men är osäker på val och mått så kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig genom de olika stegen på sidan. 7H drivs av att kunna erbjuda våra måttanpassade solskyddsprodukter på ett flexibelt sätt för dig som köpare. God service ingår i priset.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Förutom det breda sortimentet av markiser och solskydd så finns även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum finns i sortimentet. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för att hänga utomhus eller i andra fuktiga miljöer har blivit väldigt populärt. Oerhört stilfullt och ombonat.

Köp markiser & solskydd i Anderstorp

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.