Solskydd i

Limmared 1

Markiser och solskydd i Limmared

Bor du i eller runt Limmared och önskar hjälp med kvalitetsmarkiser eller andra varianter av solskydd till fönster eller uteplatsen så har du kommit rätt. 7H erbjuder ett fullskaligt produktsortiment av måttanpassade och svensktillverkade markiser och solskydd. Moderna produkter av hög kvalitet som håller för det tuffa nordiska klimatet. Även markisvävarna håller högsta klass och levereras från nordens mest erkända leverantörer. Vi erbjuder våra produkter och tjänster till såväl privatpersoner som företag eller andra offentliga miljöer. 7H har dessutom egna solskyddsmontörer som också är certifierade elektriker, vilket underlättar för dig som kund när motoriserade solskydd som kräver behörighet för el ska monteras och kopplas in. 

Vi vill erbjuda kvalitativa solskyddsprodukter på ett flexibelt sätt där du som kund kan få en passande helhetslösning om önskemål finns. Produkterna erbjuds online över hela landet, men montering utför vi mestadels inom Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Limmared med omnejd är inga problem för våra montörer att vistas i. Du kan antingen välja att klicka hem produkterna direkt på sajten, eller kontakta oss inför ditt köp. Vi hjälper till med såväl rådgivning som mätning och montering om ni önskar. Vill du klicka hem varorna under guidening av oss så är det heller inga problem. Kontakta oss så hjälper vi dig.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Våra montörer rör sig gärna i Limmared med omnejd. Förutom ett brett sortiment av markiser och andra solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Limmared med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.