Solskydd i

Bollebygd 1

Markiser och solskydd i Bollebygd

7H säljer, monterar och installerar markiser och solskydd i Bollebygd med omnejd. Vi erbjuder ett fullskaligt sortiment av svensktillverkade kvalitetsprodukter inom solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk. Bollebygd, Olsfors, Hindås, Hyssna, Töllsjö, Rävlanda och Härryda är områden våra montörer gärna verkar i. Vi är ett engagerat team med lång erfarenhet från olika branscher som går hand i hand med solskyddsbranschen. Vi har egna montörer som besitter över 10 års erfarenhet av solskyddsmontering och samtidigt har den stora fördelen med att vara certifierade elektriker. Att våra montörer har behörighet för el gör det smidigt för dig som kund i Bollebygd om du önskar hjälp med montering och inkoppling av motoriserade markiser eller andra solskydd. Du slipper helt enkelt att vända dig till externa elektriker för att få din markis eller andra produkter färdiga att användas efter montering. Installation av el och genomgång av styrning av ditt nya solskydd får du av oss. 

986_15_MB_03 (1)

Köp markiser & solskydd i Bollebygd med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.