Solskydd i

Tranemo 1

Markiser och solskydd i Tranemo

Önskar du i Tranemo svensktillverkade markiser och solskydd till fönster och uteplatser så har du hamnat rätt. Vi på 7H erbjuder ett fullskaligt sortiment av solskydd till både invändiga och utvändiga miljöer. Markiser, rullgardiner, persienner, lamellgardiner och trendiga plisségardiner av högsta kvalitet. Alla produkter går idag att få motoriserade med bekväm styrning. Trendigast av alla styrningar är kanske App-styrningen. Att styra din terrassmarkis eller annan variant av solskydd direkt i telefonen eller surfplattan är både roligt, smart och bekvämt. Med en app kan du enkelt kontrollera dina solskydd även när du är bortrest. Vi säljer online över hela landet, men montering håller vi i Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Tranemo med omnejd är inga problem. Vi har dessutom solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket underlättar för dig som kund när el-styrda produkter ska kopplas in. Kika gärna runt på sajten och välj själv om du vill klicka hem produkterna du finner direkt via webben, eller om du hellre kontaktar oss inför ditt köp. Det bestämmer du. Vi finns på mail, telefon, sociala medier eller för att besöka på plats.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och andra solskydd så har vi också möjlighet att hjälpa er med spabad, terrassvärmare, utomhusväv och mycket mer. Utomhusväv som tål fukt kan med fördel inreda ett uterum eller uteplats med fina kuddar eller gardinlängder. Skänker en ombonad och varm känsla även lite kyligare dagar. Kompletterar du med en terrassvärmare så njuter du länge!

Köp markiser & solskydd i Tranemo med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.