Solskydd i

Falkenberg 1

Markiser och solskydd i Falkenberg

Vi på 7H erbjuder måttanpassade och svensktillverkade markiser och solskyddsgardiner till fönster och uteplatser. Ett fullskaligt produktsortiment som erbjuds till såväl privatpersoner som offentliga miljöer. Köp av markiser och solskydd erbjuds även online över hela landet, men montering och installation utför vi mestadels inom Västra Götalandsregionen och i norra Halland. Är du bosatt, har stuga eller är verksam på annat sätt i Falkenberg så kan du alltid höra av dig. 7H har dessutom egna montörer som är certifierade elektriker, vilket underlättar för dig som kund när motoriserade solskydd som kräver behörighet skall kopplas in.

7H har ett brett utbud av både utvändiga markiser som invändiga solskyddsgardiner. Så oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser eller lyxiga pergolalösningar så täcker vi behovet som oftast finns för utemiljön. Invändigt har vi både klassiska rullgardiner, moderna lamellgardiner och trendiga plisségardiner som täcker behoven på insidan. Självklart värdesätter vi användningen av solskydden också. Samtliga av våra produkter erbjuds med tillbehör så som automatik, sensorer, styrning och andra tekniska lösningar du som kund eventuellt har som önskemål. Givetvis även med tips och råd.

Moderna solskydd i en bra helhetslösning, det är vår drivkraft och ambition att erbjuda dig som kund. Därför har vi valt att arbeta med svensktillverkade markiser och solskydd av högsta klass. Produkter som är designade och tillverkade för att passa in i vårt svenska klimat och lösa uppgiften våra fyra tuffa årstider har att erbjuda. År efter år. Solskyddsvävarna vi har kommer från marknadens ledande leverantörer och håller även de yppersta klass. Hos oss kan du köpa motoriserade markiser, persienner och gardiner med både klassisk och mer trendig styrning. Trendigast av allt just nu är kanske att app-styra sina markiser och solskydd direkt i sin telefon eller surfplatta. Smart, roligt och bekvämt. Det är också effektivt då du enkelt kan fjärrstyra dina produkter även när du är kvar på jobbet eller är bortrest. Du kan antingen välja att klicka hem produkterna direkt på sajten eller kontakta oss inför ditt köp. Har du frågor eller behöver guidning inför eller under ditt köp så kan du alltid kontakta oss för hjälp.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa markiser och andra solskydd för både hem och offentliga miljöer. Dessutom erbjuder vi spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera till bosatta och verksamma i Falkenberg. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum. Med denna väv skapar du egna gardinlängder som är speciellt anpassade till fuktiga miljöer och utomhusmiljö. Stilfullt, hållbart och populärt.

Köp markiser & solskydd i Falkenberg med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.