Solskydd i

Grimsås 1

Markiser och solskydd i Grimsås

Bor eller arbetar du i Grimsås och önskar hjälp med kvalitetsmarkiser eller andra varianter av solskydd till fönster eller uteplatsen så har du kommit rätt. Vi på 7H erbjuder ett fullskaligt produktsortiment av måttanpassade och svensktillverkade markiser och solskydd. Högkvalitativa markiser och solskydd med moderna varianter av styrning. Önskar du tex styra dina solskydd direkt i din telefon eller surfplatta så finns det smidiga lösningar för det. Önskar du istället att markiserna sköter sig själva så kan du tex låta sensorer för sol och vind lösa uppgiften. En kombination av båda delar funkar också.

Du väljer själv om du önskar hjälp med endast köpet, eller både köp och montering som en helhetslösning. Vi på 7H har dessutom egna solskyddsmontörer som också är certifierade elektriker, vilket underlättar för dig som kund när motoriserade solskydd som kräver behörighet för el ska monteras och kopplas in. Något som sparar både tid och pengar för dig som kund.

Oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser eller lyxiga pergolamarkiser till utsidan, eller klassiska rullgardiner, moderna lamellgardiner eller trendiga plisségardiner till insidan – så har vi ett utbud som täcker de flestas behov. Kika gärna runt på sajten för information och inspiration. Välj själv om du vill klicka hem varan direkt på sajten eller om du vill kontakta oss inför ditt köp. Önskar du guidening genom onlineköpet så hjälper vi dig givetvis med det också. Hör av dig!

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Förutom ett brett sortiment av markiser och andra solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för att hänga utomhus eller i andra fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla, hållbara och populära.

Köp markiser & solskydd i Grimsås med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.