Solskydd i

Vårgårda 1

Markiser och solskydd i Vårgårda

Är du bosatt eller verksam i Vårgårda och önskar kvalitativa markiser och solskydd till ditt hem eller offentliga miljö så har du hamnat rätt. 7H säljer och monterar svensktillverkade markiser och andra solskydd till fönster och uteplatser. Vi säljer över hela landet men monterar mestadels inom Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Vårgårda med omnejd är inga problem. Vi erbjuder ett fullskaligt produktsortiment för både utvändiga och invändiga miljöer när det gäller solskydd. Oavsett om det gäller fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser, rullgardiner, persienner eller trendiga plisségardiner så tillverkas produkterna efter dina mått och önskemål. Vi erbjuder även det senaste inom automatik och styrning av solskydd. Trendigast av allt är kanske att App-styra dina markiser eller gardiner direkt i din telefon eller surfplatta. Roligt, smart och bekvämt. Att kunna fjärrstyra via en app kan också vara väldigt effektivt då du kan kontrollera dina markiser eller andra typer av solskydd även när du inte är hemma. Oavsett om ett trendigt eller klassiskt alternativ passar dig så har vi förmodligen det du söker. Vi har dessutom solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd ska kopplas in för att fungera som de ska. Vår ambition är att kunna leverera en helhet så som vi själva hade önskat.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och invändiga solskydd så bistår vi även med spabad, terrassmarkiser eller populära utomhusvävar för att inreda uterum eller uteplatser med gardinlängder eller kuddar. Skapar enkelt en snygg och ombonad känsla runt din uteplats. Önskar du hellre höj- och sänkbara glasräcken för att sitta i lä och samtidigt bibehålla den glasklara utsikten så har vi det också.

Köp markiser & solskydd i Vårgårda med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.