Solskydd i

Mölnlycke 1

Markiser och solskydd i Mölnlycke / Pixbo

7H erbjuder svensktillverkade och skräddarsydda markiser och solskydd för både invändigt och utvändigt bruk. Vi säljer över hela landet men håller montering av solskydden mestadels inom Västra Götalandsregionen. Vår ambition är att erbjuda högkvalitativa moderna produkter med god service. I en helhet. Vi har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket underlättar för dig som kund då du slipper jaga ytterligare hantverkare för att få en fullt fungerande produkt. Motoriserade markiser kräver oftast behörig elektriker för inkoppling, det löser vi innan vi lämnar. Bekvämt och kostnadseffektivt. Trenden idag är att fler och fler solskydd motoriseras, till det kommer även styrningen av produkterna. Önskar du styra din nya fönstermarkis, terrassmarkis, persienn eller tex rullgardin med din smartphone så finns det lösningar för det. Oavsett dina behov så kikar vi gärna på vilka möjligheter som finns för just dig. Om ni önskar så finns vi med genom hela processen. Leverans och montering i Mölnlycke och Pixbo med omnejd är inga problem. Hos 7H kan du antingen klicka hem produkten smidigt direkt här på sajten, eller så kan du höra av dig till oss via mail eller telefon. Eller via sociala medier. Du bestämmer. 

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och andra varianter av solskyddsprodukter så har vi även spabad, terrassvärmare, höj- och sänkbara glasräcken med mera. Med ett höj och sänkbart glasräcke kan du sitta i lä samtidigt som du behåller transparensen utåt. Skyddad mot vind med glasklar utsikt. Vi har även trendiga utomhusvävar som tål att vara i fuktig miljö. Perfekt till att inreda balkong, terrass eller uteplats med härliga gardinlängder för en hemtrevlig och ombonad utemiljö. Oavsett vilka idéer eller önskemål du har så lyssnar vi gärna på dina behov. Chatta live, ring, maila eller besök oss på plats. 

Köp markiser & solskydd i Mölnlycke med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.