Solskydd i

Bankeryd 1

Markiser och solskydd i Bankeryd

7H säljer markiser och solskydd online över hela landet, men vi värnar samtidigt om det klassiska mötet med kunden. Montering av markiser och andra varianter av solskydd har vi dock valt att hålla mestadels inom Västra Götalandsregionen och bort mot Bankeryd och smålandsgränsen. 7H har egna solskyddsmontörer som även är certifierade elektriker vilket gör det smidigt för dig som kund när motoriserade markiser och solskydd ska kopplas in. Det blir ju ett kostnadseffektivt alternativ som ganska lätt kan göra det värt att åka någon mil extra för våra montörer. Iallafall för dig som kund. 

Vi erbjuder ett fullskaligt sortiment av produkter för både utvändiga och invändiga miljöer. Dessa erbjuds både till privatpersoner och offentliga miljöer till er som befinner er i Bankeryd. Oavsett om det handlar om markiser till fönster och uteplats eller solskyddsgardiner för invändigt bruk så har vi ett brett sortiment som täcker de flestas behov. Hör av er vid intresse!

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett brett sortiment av markiser och andra varianter av solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med hemtrevliga gardinlängder. Gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Bankeryd med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.