Solskydd i

Alingsås 1

Markiser och solskydd i Alingsås

7H säljer markiser och solskydd online över hela landet, men vi värnar samtidigt om det klassiska mötet med kunden. Det vill vi behålla. Vi hjälper till med mätning och går igenom produkter ute hos kund. Önskar ni hjälp genom hela processen så bistår vi med önskad hjälp med montering och inkoppling av motoriserade solskydd. Våra montörer håller till i Västra Götalandsregionen och monterar åt både privatpersoner och företag. Vi på 7H drivs av att kunna erbjuda trendiga och moderna solskydd som en helhetslösning. Vi arbetar enbart med svensktillverkade solskydd av högsta klass. Produkter som är väl beprövade för vårt svenska klimat och designade för att hålla under våra fyra tuffa årstider. Vävarna på våra markiser och invändiga solskydd kommer från marknadens ledande leverantörer av solskyddsvävar och håller yppersta klass. Vi erbjuder motoriserade markiser, persienner och gardiner med både klassisk och mer trendig styrning. Populärt just nu är att app-styra sina markiser och solskydd direkt i sin telefon eller surfplatta. Detta gör också att du enkelt kan fjärrstyra dina produkter även när du är på jobbet eller bortrest. Smart, roligt och bekvämt. Oavsett vad du söker inom solskydd så kan vi förmodligen hjälpa dig. Hör av dig!

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Våra montörer rör sig gärna i Alingsås där Lövekulle, Västra Bodarne och Hjälmared är populära områden. Ingared, Tollered, Floda, Stenkullen och bort mot Lerum likaså. Vi ska heller inte glömma Gråbo, Björboholm och Sjövik som omringar Mjörns västra och norra del.

Köp markiser & solskydd i Alingsås

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.