Solskydd i

Dannike 1

Markiser och solskydd i Dannike

7H är ett boråsbaserat företag som erbjuder måttanpassade markiser och solskydd med eller utan montering. Bor du i eller runtomkring Dannike och önskar hjälp med markiser och solskydd till fönster och uteplatsen så har du hamnat rätt. 7H erbjuder ett brett sortiment av svensktillverkade produkter. Solskyddsprodukter som är designade och anpassade för att passa vårt svenska klimat och våra svenska hushåll. Både invändigt och utvändigt. Via sajten kan du klicka hem produkterna du önskar, men du kan givetvis också kontakta oss för rådgivning, mätning eller frågor om montering inför ditt köp. 7H har dessutom egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket underlättar när du vill ha motoriserade solskydd inkopplade. Att leverera högkvalitativa markiser och solskydd som en helhetslösning, flexibelt och enkelt för dig som kund. Det är vår ambition!

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder som sagt markiser och solskydd till fönster och uteplatser. Förutom det finns även spabad, terrassvärmare, höj- och sänkbara glasräcken och utomhustyger med mera. Att exempelvis inreda uteplatsen med utvändiga gardinlängder är både trendigt och snyggt. Utvändiga gardiner som pryder terrassen eller den inglasade uteplatsen ger en oerhört ombonad känsla.

Köp markiser & solskydd i Dannike

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.