Solskydd i

Mölndal 1

Markiser och solskydd i Mölndal

7H erbjuder svensktillverkade markiser och solskydd med montering och inkoppling av motoriserade produkter som kräver installation av behörig elektriker. Vi säljer våra måttanpassade markiser och solskydd över hela landet, men monterar i Västra Götalandsregionen. Både för invändigt och utvändigt bruk, samt till både privatpersoner och offentliga miljöer. Vår ambition är att flexibelt kunna leverera högkvalitativa produkter i en helhetslösning. 7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket underlättar för dig som kund då du inte behöver jaga ytterligare hantverkare för att få ditt solskydd inkopplat och fullt fungerande. Samtliga av våra produkter är designade och anpassade för vårt svenska klimat och våra svenska hem. Moderna markiser och solskydd som kan fås med senaste tekniken. Önskar du exempelvis styra dina solskydd via en App i telefonen eller surfplattan så är det inga problem. Vi har moderna och trendiga lösningar för alla i Mölndal med omnejd. Hör av er.

986_15_MB_03 (1)

Solskyddsprodukter, spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare eller om du är ute efter andra anpassade produkter och lösningar så kan du alltid kontakta oss på 7H. Vi rör oss i hela Västra Götaland, så även i Mölndal med omnejd.

Köp markiser & solskydd i Mölndal med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.