Solskydd i

Herrljunga 1

Svensktillverkade markiser och solskydd i Herrljunga

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd online över hela Sverige. Mätning, montering och installation av motoriserade solskydd håller vi däremot inom Västra Götalandsregionen med omnejd. Våra montörer utgår från Boråsregionen så montering av markiser eller andra solskydd i Herrljunga med omnejd är inga problem. Vår ambition är att kunna leverera högkvalitativa produkter med bra service. Som en helhet. Våra markiser är svensktillverkade och levereras med vävar från nordens ledande leverantörer. Markiser med automatik med hjälp av sensorer är mer regel än undantag idag. Önskas modern och trendig styrning via App direkt i din telefon eller surfplatta så hjälper vi dig med det också. Att kunna kontrollera dina solskydd var du än befinner dig kan vara både energismart och värdefullt för solskyddens hållbarhet. Trendigt, smart och bekvämt är det också. Våra markis- och solskyddsmontörer är även behöriga för el, vilket gör det smidigt för dig som kund då du slipper ytterligare hantverkare. Våra montörer utgår som sagt från boråsregionen, men monterar även i Herrljunga med omnejd. Herrljunga kommun, Vårgårda, Ljung med omnejd är inga problem. Hör av er om ni önskar hjälp med markiser eller andra solskydd av hög kvalitet.

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med andra produkter till din uteplats så har vi förutom solskydd även spabad, terrassvärmare och andra tillbehör som vi bistår med. Eller varför inte skapa en trevlig rumskänsla med gardinlängder utomhus? Vi har passande utomhusvävar som är skapta för ändamålet. Önskar du höj och sänkbara glasräcken för att sitta i lä med glasklar utsikt så löser vi det också. 

Köp markiser & solskydd i Herrljunga med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.