Solskydd i

Uppsala 1

Markiser och solskydd i Uppsala

7H säljer skäddarsydda markiser och solskydd online över hela landet. Så även till dig som bor i Uppsala med omnejd. 7H bistår även med montage och installation i Uppsala och på andra platser runt om i landet när projektet är passande. Då vi värdesätter kvalitet så har vi valt att arbeta med svensktillverkade markiser och solskydd som är väl anpassade till vårt svenska klimat och våra svenska hem. Även våra markisvävar och tyger håller högsta klass och kommer från nordens ledande leverantörer. Idag går det mesta av produktsortimentet fås med motordrift. Markiser eller andra solskydd som kräver inkoppling av elektriker blir också väldigt smidigt via 7H då vi har våra egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el. Något som underlättar vid installation av motoriserade solskyddsprodukter. Vi har ett heltäckande sortiment för både privatpersoner och offentliga miljöer. Utvändigt som invändigt. Du kan antingen välja att klicka hem produkterna direkt på sajten, eller kontakta oss inför ditt köp.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och solskydd av hög kvalitet så bistår vi även er i Uppsala med spabad, terrassvärmare, utomhusväv och mycket mer. Eller varför inte ett höj- och sänkbart glasräcke. Med justerbart glasräcke kan du via ett enkelt handpåslag höja eller sänka räcket, vilket ger dig möjlighet att kunna sitta i lä samtidigt som du bibehåller utsikten. Glasklart, snyggt och praktiskt.

Köp markiser & solskydd i Uppsala med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.