Solskydd i

Fristad 1

Svensktillverkade markiser och solskydd i Fristad

Är du på jakt efter markiser, gardiner, persienner eller andra solskydd till dina fönster eller uteplats så har du hamnat rätt. 7H säljer, monterar och kopplar in motordrivna markiser och solskydd. Även motoriserade solskydd som kräver behörig elektriker. Vi har ett fullskaligt produktsortiment för både utvändigt och invändigt bruk. Vi säljer utvalda produkter online över hela Sverige men monterar markiser och solskydd i Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Utgångspunkten är Boråsregionen. Fristad, Frufällan, Sparsör, Komlösa, Örlanda, Borgstena, Tämta eller andra områden runt Öresjö, Säven och Ärtingen är områden våra solskyddsmontörer gärna monterar i. 7H bistår med hjälp genom hela processen – från mätning, beställning, leverans, montage – och hela vägen till inkoppling av din motordrivna produkt. Våra markiser och solskydd är svensktillverkade av hög kvalitet. Moderna produkter som kan styras via automatik med hjälp av sensorer. Produkter som även kan kopplas mot ditt befintliga nätverk och styras direkt i din telefon eller surfplatta om du vill vara trendig och unna dig en extra lyx i vardagen. Önskar du hjälp med andra delar för en behagligare uteplats så finns även terrassvärmare, höj och sänkbara glasräcken, spabad eller andra tillbehör. Hör av er så kikar vi på möjligheterna för just ditt hem.

986_15_MB_03 (1)

Vår utgångspunkt är som sagt boråsregionen. Önskar du hjälp i Fristad, Frufällan, Sparsör, Komlösa, Örlanda, Borgstena, Tämta med omnejd, så är det bara att höra av er. Vår ambition är att snabbt bistå med kvalitativa produkter. Med eller utan montage.

Köp markiser & solskydd i Fristad med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.