Solskydd i

Gislaved 1

Markiser och solskydd i Gislaved

Bor eller arbetar du i Gislaved och önskar hjälp med markiser och solskydd till fönster och uteplatser så har 7H ett brett utbud av moderna produkter. Det kan handla om nya frsächa fönstermarkiser som ska pryda fasaden eller en lyxig terrassmarkis till uteplatsen. Men det kan lika gärna handla om invändiga solskyddsgardiner eller persienner som ska pryda fönstren på insidan. Oavsett inne eller ute så har vi ett fullskaligt sortiment som lämpar sig för såväl privatpersonen som offentliga miljöer i arbetslivet. Utöver det breda produktsortimentet har vi också möjlighet att hjälpa dig i Gislaved med montering och inkoppling av motoriserade solskydd. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket underlättar tex när motoriserade markiser ska kopplas in. Att ha behörig elektriker på plats direkt är något som normalt sparar både tid och pengar i samband med montaget. 

Våra produkter finns att klicka hem direkt via sajten om man föredrar det. Önskar man kontakta oss inför sitt köp så går det givetvis bra det också. Önskar du göra ett onlineköp men är osäker på val och mått så kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig genom de olika stegen på sidan. Vår ambition är att kunna erbjuda solskyddsprodukter på ett flexibelt sätt för dig som köpare.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Förutom det breda sortimentet av markiser och solskydd så finns även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum finns i sortimentet. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för att hänga utomhus eller i andra fuktiga miljöer har blivit väldigt populärt. Väldigt stilfullt och ombonat.

Köp markiser & solskydd i Gislaved

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.