Solskydd i

Malmö 1

Markiser och solskydd i Malmö

7H säljer och monterar svensktillverkade markiser och solskydd som tillverkas efter kundens önskemål. Produkter med fokus på hög kvalitet och lång hållbarhet. Hos oss kan du ta del av ett fullskaligt sortiment för både ute och innemiljö. Markiser och andra varianter av solskydd som håller hög kvalitet och passar lika bra i det privata hemmet som i den offentliga miljön. Vi säljer, levererar och installerar till passande projekt i Malmö och övriga Skåne. 7H har dessutom egna solskyddsmontörer som även är certifierade elektriker. En behörighet som underlättar för dig som kund när motoriserade solskydd ska installeras då du slipper jaga ytterligare hantverkade i form av elektriker. Vad gäller just motoriserade markiser och solskydd så är det något som blir allt vanligare. 7H erbjuder det senaste vad gäller sensorer som kontrollerar motoriserade solskydden med automatik. Det finns även många möjligheter vad gäller styrning av markisen eller soskyddet. Önskar du exempelvis styra dina produkter via app direkt i din telefon eller surfplatta så finns det enkla och smarta lösningar för det. Smart, roligt och bekvämt. Det är också väldigt effektivt med app-styrning då du enkelt kan fjärrstyra och kontrollera dina solskydd när du är på jobbet eller bortrest. Oavsett vilka behov just du har så lyssnar vi gärna. Klicka hem varan direkt på sajten, eller kontakta oss inför ditt köp. 

986_15_MB_03 (1)

Förutom våra persienner, markiser och solskyddsgardiner så erbjuder vi även kamado grillar, spabad, terrassvärmare, utomhusvävar med mera. Allt för en skönare och behagligare uteplats. Vi har även höj- och sänkbara glasräcken som enkelt kan justeras via ett handtryck. Perfekt exempelvis till restaurangens uteservering där du kan sitta i lä samtidigt som du bibehåller en glasklar utsikt.

Köp markiser & solskydd i Malmö med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.