Solskydd i

Hillared 1

Markiser och solskydd i Hillared

Önskar du moderna, högkvalitativa och hållbara markiser och solskydd till fönster och uteplatsen så har du kommit rätt. Hos 7H finner du ett brett sortiment av svensktillverkade solskyddsprodukter med fokus på hög kvalitet. Vi erbjuder måttanpassade markiser och solskyddsgardiner som täcker behoven som finns såväl inne som ute. Vi erbjuder också vårt sortiment med rådgivning, mätning och montering på plats i Hillared. Både till privatpersoner, företag och andra offentliga miljöer. Vävarna på våra markiser och invändiga solskydd kommer från marknadens ledande leverantörer av solskyddsvävar och håller även de yppersta klass. 7H har även egna solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket underlättar och gör det smidigt för dig som kund när motoriserade markiser och solskydd ska monteras och kopplas in. Kika gärna runt på sajten för inspiration!

986_15_MB_03 (1)

Förutom ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer så finns det mer att hämta hos oss. Vi erbjuder tex även spabad, höj- och sänkbara glasräcken och terrassvärmare. Sen ska vi heller inte glömma våra vävar som är speciellt framtagna för att pryda uterummet eller uteplatsen. Snygga gardinlängder som ger en ombonad känsla av lyx även ute.

Köp markiser & solskydd i Hillared

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.