Solskydd i

Veddige 1

Markiser och solskydd i Veddige

7H erbjuder måttanpassade och svensktillverkade markiser och solskyddsgardiner till fönster och uteplatser, såväl till privatpersoner som offentliga miljöer. Produkterna erbjuds online över hela landet, men montering och installation håller vi i Västra Götalandsregionen och in i Halland. Är du bosatt eller verksam i Veddige med omnejd så är det inga problem.

Vi har ett brett produktutbud av både utvändiga markiser som invändiga solskyddsgardiner. Oavsett om du är på jakt efter fönstermarkiser, terrassmarkiser, screenmarkiser eller lyxiga pergolalösningar så täcker vi förmodligen dina behov för utemiljön. Och invändigt erbjuds både klassiska rullgardiner, moderna lamellgardiner och trendiga plisségardiner som täcker behoven för att skydda dig från solen på insidan. Givetvis erbjuder vi våra produkter med det senaste inom automatik och tekniska lösningar. Önskar du tex styra dina markiser eller andra solskydd direkt i telefonen så finns det moderna lösningar via app-styrning. Vi har även ett brett utbud av fjärrkontroller, motorer och andra relevanta produkter för att du ska få en helhet som överensstämmer med dina önskemål. Bor du i eller runt Veddige så kan du med fördel höra av dig till oss om du önskar hjälp. Du kan också klicka hem dina varor direkt på sajten om du hellre önskar det. Vill du bli guidad inför ditt onlineköp så kan du givetvis höra av dig också.

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Förutom ett brett sortiment av markiser och andra solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera till er i Veddige. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är speciellt anpassade till fuktiga miljöer och utomhus. Väldigt stilfulla, hållbara och populära.

Köp markiser & solskydd i Veddige med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.