Solskydd i

Skene 1

Markiser och solskydd i Skene

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd av högsta kvalitet till både privatpersoner och offentliga miljöer i Skene, Örby och Berghem med omnejd. Svensktillverkade moderna produkter till fönster och uteplatser med fokus på användarvänlighet. Motoriserad markis, plisségardin, lamellgardin, persienn eller rullgardin – allt går idag att få motordrivet. Trendigast av allt är kanske ändå App-styrning där du enkelt styr dina markiser och andra solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Trendigt, smart och bekvämt. Det är också väldigt effektivt då du kan kontrollera och dra nytta av dina produkter även när du är bortrest. 7H säljer solskyddsprodukter över hela landet, men monterar mestadels inom Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Skene och Marks kommun monterar vi gärna i. Önskas hjälp med montering så har vi också fördelen av att ha egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el. Något som gör att du som kunde inte behöver kontakta ytterligare hantverkare när motoriserade markiser eller andra solskydd skall kopplas in. En smidigt och kostnadseffektiv lösning. Kika gärna runt på sajten för inspiration. Du kan antingen klicka hem produkter direkt via sajten eller kontakta oss för ytterligare information inför ditt köp. 

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med montering av markiser eller andra solskydd så rör sig våra montörer gärna i Skene, Örby, Berghem, Björketorp med omnejd. 7H erbjuder även andra produkter som exempelvis – spabad, terrassvärmare, utomhusvävar eller exempelvis höj- och sänkbara glasräcken. Justerbara glasräcken är perfekt om man vill sitta i lä och samtidigt bibehålla utsikten.

Köp markiser & solskydd i Skene med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.