Solskydd i

Sexdrega 1

Markiser och solskydd i Sexdrega

Letar du efter markiser eller andra varianter av solskydd till fönster, uterummet eller terrassen så har du hamnar helrätt. Vi på 7H är ett boråsbaserat företag som erbjuder solskydd med eller utan montering till både privatpersoner och offentliga miljöer. Vi arbetar med svensktillverkade produkter av riktigt hög kvalitet. Produkter som designade och tillverkade för att hålla för vårt tuffa nordiska klimat och passa in i våra svenska hushåll. Så oavsett om det är fönstermarkiser eller en härlig terrassmarkis som ska pryda huset utvändigt, eller kanske en klassisk rullgardin eller trendig plisségardin till fönstren på insidan, så täcker vårt utbud behoven. Vi erbjuder även det senaste inom automatik och styrning av solskydden. Önskar du tex styra din nya terrassmarkis direkt i telefonen eller surfplattan så finns det lösningar för det. Önskar du att markiserna sköts automatiskt och styrs via sensorer för tex sol och vind så finns det lösningar för det också. Kika gärna runt och inspireras på sajten. 

986_15_MB_03 (1)

7H erbjuder med andra ord ett fullskaligt sortiment av kvalitativa solskydd för både hem och offentliga miljöer. Våra montörer rör sig gärna i Sexdrega med omnejd. Förutom ett brett sortiment av markiser och andra solskydd så erbjuder vi även spabad, höj- och sänkbara glasräcken, terrassvärmare med mera. Vi har även trendiga och populära utomhusvävar för att inreda uteplatser eller uterum med. Hemtrevliga gardinlängder med väv som är anpassade för fuktiga miljöer. Väldigt stilfulla och populära.

Köp markiser & solskydd i Sexdrega

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra solskydd i toppklass, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Solskyddsmontage med behörig elektriker. 7H har egna montörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.