Solskydd i

Svenljunga 1

Markiser och solskydd i Svenljunga

7H säljer och monterar svensktillverkade och måttanpassade markiser och solskydd till fönster och uteplatser. Både till privatpersoner och offentliga miljöer. Vi erbjuder ett fullskaligt produktsortiment för både utvändiga och invändiga miljöer. Moderna och trendiga produkter som håller hög kvalitet rakt igenom. Montering gör vi mestadels i Sjuhärad och Västra Götalandsregionen. Våra montörer utgår ifrån Borås. Önskar du hjälp med inkoppling av motoriserade markiser eller andra solskydd så har vi egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el. Något som underlättar för dig som kund då du slipper jaga ytterligare hantverkare för att få dina produkter inkopplade och fullt fungerande direkt. Utöver markiser och solskydd så kan du även få hjälp med spabad, terrassvärmare utomhusväv för gardinlängder eller kuddar och mycket mer. Vi har även höj- och sänkbara glasräcken om du vill kunna sitta i lä, samtidigt som utsikten är glasklar. Kika runt på sidan eller hör av er vid intresse. 

986_15_MB_03 (1)

Önskar du hjälp med montering av markiser eller andra solskydd så rör sig våra montörer gärna i Svenljunga med omnejd. Gånghester, Målsryd, Aplared, Sexdrega, Hillared, Länghem och ner mot Holsjunga, Överlida och Östra Frölunda är inga problem.

Köp markiser & solskydd i Svenljunga med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.