Solskydd i

Stockholm 1

Markiser och solskydd i Stockholm

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd över hela landet. Så även till dig som bor i Stockholm med omnejd. 7H bistår även med montage och installation på platser runt om i landet när projektet är passande. Vi prioriterar kvalitet och arbetar därför med svensktillverkade solskydd till fönster och uteplatser. Med tanke på att det är svensktillverkade markiser och solskydd vi arbetar med så är det enklare för oss att “ha bättre koll” på tillverkningskedjan och på så vis lättare kunna säkerställa kvaliten ut till dig som slutkund. 

När gäller våra screenvävar och klassiska markisvävar till våra utvändiga solskydd – så som terrassmarkiserfönstermarkiserscreenmarkiser utomhus, så är det oftast med kvalitativa markisvävar från Sandatex som dessa levereras med. Samma gäller även våra måttanpassade rullgardinerplisségardiner eller lamellgardiner inomhus eller till uterum. Samtliga markisvävar vi erbjuder till våra terrassmarkiser och fönstermarkiser i Stockholm och övriga Sverige, samt tyger och vävar till invändig solavskärmning, levereras alltid från någon av nordens ledande leverantörer. Kort och gott, markiser och solskydd som tillverkas av svenska solskyddsföretag och är designade för att passa vårt svenska klimat med fyra skiftande årstider och våra svenska hem. 

Vi har även egna solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket underlättar när motoriserade terrassmarkiser eller fönstermarkiser, samt andra solskydd ska monteras och kopplas in i Stockholm eller andra delar av landet. Idag går det mesta att driva med motor. Finns även batteridrivna motoralternativ till invändiga solskydd som är tysta och smidiga. Även en mängd olika alternativ för styrning finns. Nya trenden är exempelvis styrning via app där du ges möjlighet att styra och kontrollera dina solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Appen är ett smart alternativ även när du är på jobbet, i stugan eller är bortrest på annat håll. Oavsett var du befinner dig så har du enkelt full kontroll på din terrassmarkis, fönstermarkis, vertikalmarkis eller dina invändiga solskydd.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och solskydd av hög kvalitet så bistår vi även med grillar, spabad, terrassvärmare, utomhusväv och mycket mer. Eller varför inte ett höj- och sänkbart glasräcke. Med justerbart glasräcke kan du via ett enkelt handpåslag höja eller sänka räcket, vilket ger dig möjlighet att kunna sitta i lä samtidigt som du bibehåller utsikten. Glasklart, snyggt och praktiskt. Numer har vi även trendiga och omutligt populära kamadogrillar från Holländska tillverkaren, The Bastard. Med grillar från The Bastard så kan man alltid räkna med en riktigt gedigen och kvalitativ proffsgrill som håller många år framåt. Snygga grillar är det också!

Köp markiser & solskydd i Stockholm med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.