Solskydd

Markiser och solskydd i Stockholm

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd över hela landet. Så även till dig som bor i Stockholm med omnejd. 7H bistår även med montage och installation på platser runt om i landet när projektet är passande. Vi prioriterar kvalitet och arbetar därför med svensktillverkade solskydd till fönster och uteplatser. Produkter som helt enkelt är designade för att passa vårt svenska klimat och våra svenska hem. Vävarna vi erbjuder till våra markiser och invändiga solskydd levereras från nordens ledande leverantörer och håller högsta klass. Vi har även egna solskyddsmontörer som är behöriga för el, vilket underlättar när motoriserade markiser och solskydd ska monteras och kopplas in. Idag går det mesta att driva med motor. Finns även batteridrivna motoralternativ till invändiga solskydd. Även en mängd olika alternativ för styrning finns. Nya trenden är styrning via app där du ges möjlighet att styra och kontrollera dina solskydd direkt i din telefon eller surfplatta. Smart alternativ även när du är på jobbet, i stugan eller är bortrest på annat håll. Oavsett var du befinner dig så har du enkelt full kontroll på dina solskydd.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och solskydd av hög kvalitet så bistår vi även med spabad, terrassvärmare, utomhusväv och mycket mer. Eller varför inte ett höj- och sänkbart glasräcke. Med justerbart glasräcke kan du via ett enkelt handpåslag höja eller sänka räcket, vilket ger dig möjlighet att kunna sitta i lä samtidigt som du bibehåller utsikten. Glasklart, snyggt och praktiskt.

Köp markiser & solskydd i Stockholm med omnejd

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkas efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.