Kamado

När du grillar med en keramisk kolgrill (Kamado) så tar du grillningen till en helt ny nivå. Du gräddar pizzor eller bröd precis lika bra som du röker fisk, grillar en fläskfilé eller kör ett långkok på grillen. Med tanke på att en bra keramisk grill är mer välisolerad än en traditionell kolgrill så blir det också lätt att styra och kontrollera värmen på en sådan modell. Hos oss på 7H hittar ni en av marknadens hetaste kamadogrillar, The Bastard. Enligt oss är också The Bastard i sin mattsvarta nyans marknadens läckraste rent utseendemässigt. 

The Bastard

The Bastard är enligt oss marknadens hetaste Kamadogrill. Den mattsvarta färgen skapar en härlig känsla och lyfter grillningen till en ny nivå. The Bastard är inte bara urläcker, den har även allt du önskar i tillbehörsväg för att just du ska få den bestyckad som du vill ha det.

När du lärt dig din nya The Bastard-grill så blir du snabbt en av gatans bästa grillare. En isolerad välbyggd grill med träffsäker temperatur slår det mesta. Maten blir magisk samtidigt som känslan du bär med dig vid grillning blir ännu mer magi kring.

Tillbehör

Här på 7H finns det mesta i tillbehörsväg till grillarna vi erbjuder. Du hittar allt från grillgaller till pizzastenar, termometrar, tändare, handskar, kol och regnskydd – och allt däremellan.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.