Solskydd i

Helsingborg 1

Markiser och solskydd i Helsingborg

7H säljer måttanpassade markiser och solskydd online och till offentliga miljöer över hela Sverige. För oss är kvalitet viktig, därför har vi också valt att arbeta med svensktillverkade markiser och solskydd som är designade och skapta för att passa vårt svenska klimat. Vi säljer och monterar både till privatpersoner och offentliga miljöer. Vävar kommer från nordens ledande leverantörer, och automatik och styrning är av senaste modell. Trendigt just nu är att styra sina solskydd direkt i sin telefon eller surfplatta via en App. Smart, roligt och bekvämt. Det är också väldigt effektivt då du enkelt kan fjärrstyra dina solskydd när du är på jobbet eller bortrest. Oavsett om du önskar en mer klassisk variant eller av modernt snitt, så har vi förmodligen det du söker. Kika igenom sidan, hittar du vad du söker så kan du antingen klicka hem varan snabbt och enkelt här på sajten, eller så kan du kontakta oss via telefon, mail, sociala medier eller besök på plats. Vår ambition är att vara flexibla.

986_15_MB_03 (1)

Förutom markiser och solskydd så kan vi även hjälpa er med spabad, terrassvärmare, utomhusväv eller varför inte ett höj- och sänkbart glasräcke. Med ett höj och sänkbart glasräcke kan du sitta i lä samtidigt som du bibehåller en glasklar utsikt. Smart.

Köp markiser & solskydd i Helsingborg

Bakom 7H finns ett stort engagemang med personer som har lång erfarenhet i en rad olika branscher som härleder till solskydd. Vi säljer svensktillverkade markiser och solskydd av högsta kvalitet, med vävar från Nordens ledande leverantörer. Hos oss kan du köpa alla typer av markiser och andra varianter av solskydd, både för invändigt och utvändigt bruk.

Gratis vävprover
Tillsammans med vår leverantör av solskyddsväv erbjuder vi upp till fem gratis vävprover som skickas hem med post. Du väljer själv vilka vävprover du är intresserad av. Provbitarna skickas direkt hem till dig från Sandatex som vanligt brev.

Köp markiser och solskydd online - tillverkade efter dina önskemål

79_MB_01-scaled

MARKISER

TERRASS - FÖNSTER - BALKONG - SCREENMARKIS

Skapa din egna markis med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Gardiner

SOLSKYDDSGARDINER

PLISSÉ - DUETTE - LAMELL - RULLGARDIN

Skapa din egna gardin med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

Persienner

PERSIENNER

TRÄ - ALUMINIUMPERSIENN

Skapa din egna persienn med dina mått och färgval. Levereras fraktfritt inom 2v.

7H har egna solskyddsmontörer som även är behöriga för el, vilket gör det smidigt och kostnadseffektivt för dig som kund när motoriserade solskydd skall monteras. Att slippa kontakta ytterligare hantverkare i form av elektriker för att få ditt nya solskydd inkopplat sparar både tid och pengar. Vi hjälper dig gärna genom hela processen, från mätning och beställning till leverans och montering – samt hela vägen till inkoppling av ditt nya solskydd.

Kontakta oss / Boka möte / rådgivning

010-3300226

Önskar du offert med montering?

010-3300226

Gratis vävprover

Du kan välja upp till fem gratis vävprover från Sandatex som skickas hem till dig kostnadsfritt via post.